Izbori

Po ovoj izjavi, ne bi se reklo.
"Vjerujemo u pobjednički rezultat za dva tjedna"

Plenković se šali zar ne? 🤣

PS. Ivana Kekin je malopre rekla da će glasati za Milanovića u drugom krugu i pozvati svoje glasače da isto urade.

Па испада по свему да се не питате, јер да је ЕУ хтела да пусти Вучића низ воду, то би се тада догодило. Не би ишли против својих интереса.

Znači, EU ne valja ali kada treba da se sačuva vođa na vlasti, onda je dobra. Zanimljivo.

Nego, ne reče nam, šta je tvoja alternativa demokratiji? Da svi kleknemo i divimo se tvom vođi? Nešto treće?

Nisam znao da i ovde ima sns botova.
Drže se i slike oskara na profilu!

Pih forumaši!
Nisam se ovome nadao! 🤣🤣🤣

On to radi iz ljubavi. Nikakav lični interes, ništa slično, samo čista i iskrena emocija prema predsedniku.

Čekamo još da čujemo šta je idealna alternativa demokratiji, za sad je jedino važno da se mi ne pitamo ništa a da se oni pitaju za sve.

Vladimira i Miljanu Kecmanović sud proglasio krivim za masakr u Ribnikaru. Vladimir Kecmanović je osuđen na 14,5 godina robije, a Miljana Kecmanović na tri godine zatvora (oslobođena za držanje oružja). Instruktor iz streljane je osuđen na 15 meseci zatvora zbog lažnog svedočenja.

Nažalost, takvi su nam zakoni. Očigledno nisu uspeli da dokažu njenu krivicu u vezi sa oružjem, pa je samo dobila maksimalnu kaznu za zanemarivanje i zlostavljanje deteta.

Pa istu bi kaznu dobili i u Belorusiji. Ni tamo ne postoji smrtna kazna za maloletnu decu, niti krivično odgovaraju do 14 godina, kao i kod nas. Isto ni roditelji ne bi bili kažnjeni većom kaznom zbog nemara. Imaju smrtnu kaznu samo za odrasle koji počine ubistva...

Moglo bi, ali to odavno nije poželjna kaznena mera, iako bi se moglo primenjivati na zločine sa tako ekstremnim ishodom. No, kako ne težimo Belorusiji, već EU, to je što je.

Nemam pojma šta da mislim o smrtnoj kazni. To je toliko kompleksna tema da ne mogu samo da kažem podržavam ili ne podržavam. Takođe, deluje i kao lak način da se pobegne od kazne koja bi npr. trajala do kraja života, što mi ima veću jačinu.

Back