Zato što je policajca udario žandarm, a ne neki student ili protestant.Ništa od ovoga nije vredno ljudskog života, žao mi je i tog policajca koji će izgleda ostati bez oka. A zbog čega?
Da, ali si pisao da je potrebno smiriti strasti i sa jedne i sa druge strane.Nisam ni napisao da ga je student udario.
Naravno da postoje dve ostrašćene strane. Sa jedne strane nezadovoljni građani predvođeni studentima sa druge strane vlast i njihove pristalice. Mislim da mnogi ljudi sa obe strane nisu svesni koliko je situacija svakim danom sve dramatičnija. Zato sve ovo treba zaustaviti i početi sa dijalogom dok ne bude kasno. Opet kažem zar je išta vrednije od bilo kog ljudskog života. Nismo svesni, pa priznajem ni ja šta sve ne daj Bože jedna žrtva sa bilo koje strane može da proizvede. To više niko neće moći da zaustavi. Zato treba da ovlada razum kod svih nas i konačno da se sedne i da se razgovara kako da se reši ova kriza. A ne da je svakim danom sve više produbljujemo.Da, ali si pisao da je potrebno smiriti strasti i sa jedne i sa druge strane.
Ja iskreno ne vidim da postoje strane.
O kakvom dijalogu je reč i ko sa kim treba da dijalogira?Zato sve ovo treba zaustaviti i početi sa dijalogom dok ne bude kasno.
Sa svima pa i sa crnim đavolom ako treba samo da se sve završi mirno. Ali ne vredi objašnjavati kada neko neće da razume.O kakvom dijalogu je reč i ko sa kim treba da dijalogira?
Apsolutno ne ikakvim dijalogom jer bi to značilo rušenje temelja ovih protesta koje su studenti iznedrili!Kako misliš da ova kriza može da se završi ako ne dijalogom? I ratovi se uvek završavaju pregovorima i sklapanjem mira.