Izbori

Kada padnu treba otvoriti neku muzej ovog pokreta sa najboljim i najduhovitijim transparentima, verujem da bi bio atrakcija a i da sledeca pokolenja vide u kakvom smo rasulu od drustva ziveli i protiv kakvog smo se zla (iz)borili.
Pijanista prikuplja transparente i planira da organizuje izložbu. :) Ne znam dokle se stiglo sa tim.

Evo ga, oglasio se ekspresno. Svi smo mi ćaci!

svicaci.png
Kretinos od coveka. Vucko i Vucicevic rame uz rame najvece gnjide.

Mislim da su studentski protesti poslužili kao dobar pokretač društvenih promena i motivisanja ljudi, ali mi se čini da je došao trenutak da se politički oblikuju protesti, konkretizuju zahtevi (ne vezani samo sa obrazovanje i nadstrešnicu već i za generalnu politiku koju vodi) i pre svega radikalizuju.

Plenumi u nekoj meri guše bunt zato što ne žele da se univerzitet okarakteriše kao politička organizacija, što je razumljivo, ali dugoročno nije produktivno.
Slažem se, s tim što studenti ne mogu sve sami da iznesu i neophodno je da se ostali ljudi priključe, ali to se za sada dešava u slaboj meri. Studenti su više puta pozivali na generalni štrajk, takođe su predložili ideju zborova, čime indirektno poručuju građanima da je vreme da uzmu stvari u svoje ruke, ali ni jedno ni drugo još uvek nije zaživelo.

Ja se nadam da će tužilaštvo da pokrene istgragu protiv načelnika Urgentnog centra kao i načelnika intezivne nege (ako takav postoji) najmanji je problem što je nenadležna institucija pristupila u isti, ali ono pipanje osobe koja ima amputiranu šaku a od operacije nije prošlo 24h sa sve 20 novinara, bez rukavica zaslužuje maksimalnu kaznu zatvora, zbog ne sasvesnog lečenja. Da ne spominjem “čitanje lekarskih izveštaja”

Ni jedna država nije uradila ovo što je uradila Srbija! Fuj.

Najtužnije mi bude kad se porodice razdvoje zbog ovakvih stvari ali to je sve više i više prisutno u našem društvu jer nažalost jedna strana je ta koja konstantno poziva na nasilje i vrši teror nad drugima. Godinama već. Samo je narod prestao da se skriva i ćuti.

Ja jedva da i znam ikoga ko nije na strani studenata... u najgorem slucaju su neopredeljeni tj neizjasnjeni. Nek me otprati slobodno bilo ko ko je u SNSu, taman da ja sam ne moram

Psihopata upravo sada poluotvoreno najavljuje čistku RTS-a.

To znači da će i Olja Kovačević najverovatnije da bude izbačena napolje, a sa njom i PzE, možda čak i učešće Srbije na ESC. Naročito ako još Princ ispadne u pf.
Ne prizivaj molim te, dosta mi je vise strepnji po pitanju naseg ucesca...

Šteta što je umro jer bi bio na ulicama i uživo pevao ^^.
Па сад, можеш да верујеш у то...али Балашевић је био кућни пријатељ тадашњег градоначелника Новог Сада Милоша Вучевића. Млађани Балашевић (син му Алекса) је члан СНС.

Па сад, можеш да верујеш у то...али Балашевић је био кућни пријатељ тадашњег градоначелника Новог Сада Милоша Вучевића. Млађани Балашевић (син му Алекса) је члан СНС.
Znam dobro ko mu je sin ali sumnjam da bi Balašević koji je toliko voleo Novi Sad, ćutao na sve ovo. Ali dobro. Nećemo to nikad saznati.

To znači da će i Olja Kovačević najverovatnije da bude izbačena napolje, a sa njom i PzE, možda čak i učešće Srbije na ESC. Naročito ako još Princ ispadne u pf.
Оливера је морала сама да да отказ, али државне паре чуда чине. Подржавам чистку РТС-а.

Znam dobro ko mu je sin ali sumnjam da bi Balašević koji je toliko voleo Novi Sad, ćutao na sve ovo. Ali dobro. Nećemo to nikad saznati.
Balaševićeva istorija s Vučićem kreće od trenutka kad ga je Vučić kao ministar informisanja nazvao "jeftinom fukarom" zbog koncerta u Sarajevu...

Sam Balašević je sasvim dovoljno rekao dok je bio živ, nema potrebe da zamišljamo:
https://www.blic.rs/nin/poslednji-i...-na-svetu-tuge-ima-a-ima-je-ima-je-da/b2fsny5
- Mislim da nikad nije bilo opasno kao danas. Danas se podmeće, izmišlja, izvrće. I rešio sam da ne mitingujem puno na sceni. Ali ne zato što se plašim. Pre bih rekao da se gadim.
- Taj pokisli kalemegdanski koncert je predškolski primer medijskog bojkota, i ovo pitanje je penal koji ste mi poklonili u zaustavnom vremenu, da se preko odgovora bar nekako zahvalim svakom od onih “par hiljada gledalaca” koji su se nekako stisli ispod dvadeset pet hiljada kišobrana, i do odlaska cirkusa ostali uz „muzičare iz Vojvodine”. Prikaze sa koncerata inače nisam čitao ni kad su ih pisali pravi novinari, a i ovo što sam parafrazirao sam slučajno pokupio sa teleteksta Najgledanije Televizije, ali ta postavka o „istomišljenicima”, još jednom potvrđuje prvi postulat mentalne geometrije, po kom iz što tupljeg ugla posmatraš stvari, to ih vidiš sve oštrije. Primitivno je bojati se svega što ne razumeš. Nema potrebe da nas tretiraju kao neku sektu, nevladinu organizaciju, šta li, mi smo samo ubogi Mišljenici. A čim si Mišljenik, u ovoj zemlji si automatski Istomišljenik, dotle je nažalost došlo...
Da podvučem: ako si Mišljenik, postaješ Istomišljenik...
I, šta bi bio spas? Sećate se onog kad Nikoletina Bursać kaže majci da od danas više nema Boga? Mislim da spas neću pominjati. Ja sam tu da eventualno nekog nasmejem, možda rasplačem, tu sam ponekad da malo ohrabrim, da podignem moral, ali nisam tu da lažem. Ima već ko je plaćen za to. I sasvim dobro mu ide.
Da podvučem: ima ko je plaćen da laže, i sasvim mu dobro ide.
Ekipa onih Slobinih odanih Jerotija Pantića, koje je navatavao po provinciji, obrukala nas je pred svetom toliko da više ne može. Tako da su Ovi tu još samo da nas dotuku, i da nas obrukaju i pred nama samima...
Kakva rečenica: "Ovi su tu još samo da nas dotuku, i da nas obrukaju i pred nama samima"

I još direktnije:
„Da ispuniš neki psihijatrijski minimum…Proredila bi se skupština kad bi neki konzilujum tu pročačkao“, naveo je Balašević i dodao: „Jedan moj prijatelj koji se bavio psihijatrijom rekao je da smo svi mi ludi, ali nismo svi predsednici država“.

Back