Kako se danas osećate?

Sad će tebi doktor Androga da objasni zašto ti je tako ugodnije... Sačuvaj bože.

• Like
Reactions: FFM
Možda je malo glupo pitanje za evrovizijski forum, ali da li neko od vas kojim slučajem zna za ili bi mogao da preporuči nekog dobrog psihologa/ psihijatra u Beogradu po nekoj prihvatljivoj ceni? 😅

Idealno bi bilo da je ženska osoba koja je starija od mene i da je terapija uživo, a ne onlajn. Em radim onlajn, em držim časove onlajn, pa bi mi prijala neka interakcija koja nije virtuelna 😂

Možda je malo glupo pitanje za evrovizijski forum, ali da li neko od vas kojim slučajem zna za ili bi mogao da preporuči nekog dobrog psihologa/ psihijatra u Beogradu po nekoj prihvatljivoj ceni? 😅

Idealno bi bilo da je ženska osoba koja je starija od mene i da je terapija uživo, a ne onlajn. Em radim onlajn, em držim časove onlajn, pa bi mi prijala neka interakcija koja nije virtuelna 😂
Ja 🤣 Šalim se ,nisam žena 🤣
Javi se u pp da ti preporučim

Zašto baš ženska osoba? Mislim, ako ti je neprijatno pred muškim psihologom jer misliš da kod psihologa igra neku ulogu što si homoseksualac, varaš se, oni na prvom mestu ne bi bili to što jesu da imaju takve predrasude.
I to starija je relativno, ne može se znati da li je starija od tebe kad se ne zna tvoje godište, ako imaš npr. 50 verovatno je da neće biti starija ili ne puno starija.
Nema veze sa seksualnom orijentacijom, pošto sam prilično okej sa tim i autovan sam kod porodice/ prijatelja/ na faksu/ poslu. Samo mi je lična preferenca ženski psiholog/ psihijatar, prijatnije se osećam, što ne znači da sam potpuno zatvoren ka tome da bude muškarac.

I želim da se zahvalim svima koji su se javili a bilo je više vas ❤️ Nema razloga za brigu haha, nemam nikakvih strašnih i nerešivih problema, samo bih voleo da porazgovaram sa nekim 😇

Dobro je da je su pluca dobra. Nadam se da je sada situacija puno bolja i da ce to sutra kontrola i potvrditi.

A sada ovako u zasebnom postu da kazem da se osecam nikad bolje :love: Pisao sam u FSC temi prilikom povratka da su se desile neke stvari koje nisu bile planirane te da sada imam "novu energiju" koja me stimulise i vuce napred..........mozda je vec i tada moglo da se nasluti ali uglavnom.....

Usao sam u vezu i to sa jednom Ruskinjom iz Moskve ❤️ Ono sto je u nasoj prici, u stvari, najunikatnije je to da je i ona ESC forumasica ali sa stranog foruma na kojem i ja boravim vec oko 17 godina. Poput ovog naseg, u proslosti sam dao ogroman doprinos razvoju i tog foruma a takodje sam i na njemu oko 11 godina bio moderator, dok je lepsa polovina iz Rusije tamo takodje moderatorica koja aktivno doprinosi zajednici vec duzi niz godina.

Obzirom koliko su ESC i forumi veliki deo mog zivota (ali i njenog), ocigledno nam je jedna ovakva prica bila sudjena :D

Nas dvoje smo se znali godinama, gotivili smo se neizmerno ali nismo dobili priliku da komuniciramo direktno. Medjutim, zivotne okolnosti kao i ova tragedija koja se desava u Ukrajini....sve nas je to spojilo. Poput svih normalnih ljudi kao sto smo mi ovde, i ona je protiv rata i mnogo je pogadja sve sto se desava, a ja sam se tu nasao kao neko ko ju je razumeo od pocetka i bio sam joj podrska. Ujedno sam i ja imao jako teske trenutke (emotivno) a kad god bih bio sa njom, osecao sam se znatno bolje.

I tako je i krenulo ali sto smo vise komunicirali (van foruma), to je nasa hemija bila sve spektakularnija. I vremenom smo oboje razvili duboka osecanja i sada smo tu gde jesmo. Vec neko vreme smo u vezi samo smo cekali pravi trenutak da obelodanimo.

Imamo razne i velike planove za buducnost, ona ce uskoro doci u Srbiju na duze vreme i to je prilika da celu stvar podignemo na jos visi nivo :love: Kasnije, svakako i mene ceka putovanje u Moskvu. Ja sam ruski ucio u srednjoj i dosta sam toga zaboravio ali sad radi nje obnavljam i usavrsavam jezik dalje dok ona uci srpski uz moju pomoc i jako joj dobro ide. Muzicki ukus nam je jako slican, a PZE pesme smo preslusavali zajedno i slazemo se maltene 100% oko favorita :D Obzirom da Rusija ne ucestvuje, ona ce naravno biti uz nas na ESCu, bila je uz nasu reprezentaciju i na Mundijalu.

I za kraj da dodam da smo oboje neizmerno ponosni i na tu stranu ESC zajednicu a reakcije su zaista nadmasile sva nasa ocekivanja Nijedan jedini maliciozni komentar ili nesto vezano za ova geopoliticka sranja (kad moram tako da kazem)..........ljudima je neizmerno drago i zele nam srecu. Cela zajednica nas podrzava i stoji iza nas. Oboje smo mnogo dali tim ljudima i ovo je dokaz da nas cene i da cene sve sto smo uradili za community. Nasa ljubav je nadjacala sve ove lose stvari koje se desavaju.

I ona ce ovu poruku procitati kasnije pa da je zakljucim sa stilom - Вероника, я тебя люблю ❤️❤️❤️

A sada ovako u zasebnom postu da kazem da se osecam nikad bolje :love: Pisao sam u FSC temi prilikom povratka da su se desile neke stvari koje nisu bile planirane te da sada imam "novu energiju" koja me stimulise i vuce napred..........mozda je vec i tada moglo da se nasluti ali uglavnom.....

Usao sam u vezu i to sa jednom Ruskinjom iz Moskve ❤️ Ono sto je u nasoj prici, u stvari, najunikatnije je to da je i ona ESC forumasica ali sa stranog foruma na kojem i ja boravim vec oko 17 godina. Poput ovog naseg, u proslosti sam dao ogroman doprinos razvoju i tog foruma a takodje sam i na njemu oko 11 godina bio moderator, dok je lepsa polovina iz Rusije tamo takodje moderatorica koja aktivno doprinosi zajednici vec duzi niz godina.

Obzirom koliko su ESC i forumi veliki deo mog zivota (ali i njenog), ocigledno nam je jedna ovakva prica bila sudjena :D

Nas dvoje smo se znali godinama, gotivili smo se neizmerno ali nismo dobili priliku da komuniciramo direktno. Medjutim, zivotne okolnosti kao i ova tragedija koja se desava u Ukrajini....sve nas je to spojilo. Poput svih normalnih ljudi kao sto smo mi ovde, i ona je protiv rata i mnogo je pogadja sve sto se desava, a ja sam se tu nasao kao neko ko ju je razumeo od pocetka i bio sam joj podrska. Ujedno sam i ja imao jako teske trenutke (emotivno) a kad god bih bio sa njom, osecao sam se znatno bolje.

I tako je i krenulo ali sto smo vise komunicirali (van foruma), to je nasa hemija bila sve spektakularnija. I vremenom smo oboje razvili duboka osecanja i sada smo tu gde jesmo. Vec neko vreme smo u vezi samo smo cekali pravi trenutak da obelodanimo.

Imamo razne i velike planove za buducnost, ona ce uskoro doci u Srbiju na duze vreme i to je prilika da celu stvar podignemo na jos visi nivo :love: Kasnije, svakako i mene ceka putovanje u Moskvu. Ja sam ruski ucio u srednjoj i dosta sam toga zaboravio ali sad radi nje obnavljam i usavrsavam jezik dalje dok ona uci srpski uz moju pomoc i jako joj dobro ide. Muzicki ukus nam je jako slican, a PZE pesme smo preslusavali zajedno i slazemo se maltene 100% oko favorita :D Obzirom da Rusija ne ucestvuje, ona ce naravno biti uz nas na ESCu, bila je uz nasu reprezentaciju i na Mundijalu.

I za kraj da dodam da smo oboje neizmerno ponosni i na tu stranu ESC zajednicu a reakcije su zaista nadmasile sva nasa ocekivanja Nijedan jedini maliciozni komentar ili nesto vezano za ova geopoliticka sranja (kad moram tako da kazem)..........ljudima je neizmerno drago i zele nam srecu. Cela zajednica nas podrzava i stoji iza nas. Oboje smo mnogo dali tim ljudima i ovo je dokaz da nas cene i da cene sve sto smo uradili za community. Nasa ljubav je nadjacala sve ove lose stvari koje se desavaju.

I ona ce ovu poruku procitati kasnije pa da je zakljucim sa stilom - Вероника, я тебя люблю ❤️❤️❤️

Čestitke i ovde. Drago mi je da si pronašao ono što si tražio a drago mi je i zbog nje. Samo napred!

Hvala puno svima, mnogo znaci i meni i njoj :love:

Nikad se ne zna, mozda nam se i ona nekad prikljuci ovde :D Obzirom kako vec sada napreduje sa srpskim, to bi moglo biti i uskoro :D

Upoznata je i sa nasim FSCom inace, kaze da i na njihovom ruskom ESC forumu postoji vrlo slicno takmicenje i da su pravila gotovo identicna ovim nasim tako da ima jako pozitivno misljenje o nasoj omiljenoj igrici ovde :D Imamo dogovor, tj. ja sam joj obecao da cu, kad budem u mogucnosti, slati neke njene pesme kod nas na FSC (ukljucujuci i pesme koje sam joj ja preporucio). Nas dvoje se zajedno i takmicimo tamo na internacionalnoj verziji FSC-a (da ga tako krstim), a od kako je pocela ova ljubavna prica, zajedno se pomazemo i oko pesama. Recimo ja imam par njih u opticaju pa joj pustim i ona kaze "salji ovo". Isto tako i ja radim za nju :D

I intuicija nam je bas dobra. 3 pesme koje sam joj ja tako preporucio, osetivsi potencijal, su zavrsile pri vrhu tabele a isto tako recimo i Polnalyubvi u mom slucaju. Sa Kometama kod nas nisam usao u finale ali kad sam rekao da je razmatram i za to takmicenje, ona je odmah rekla "salji Komety momentalno".........i na kraju ista ta pesma zavrsila u top 3 :ROFLMAO: Tako da se definitivno nadopunjujemo i na ovom polju.

Ovako kroz neku retrospektivu deluje da smo i ona i ja morali prvo da prodjemo "golgotu" da bi nam se onda ovako skroz spontano i neocekivano ukazala jedna ovakva prilika. Onaj koji rezira sve gore je tacno znao u kom trenutku treba da pocne da vuce konce ne bi li nam ukrstio puteve. Moja poruka svima je da nikad ne odustajete, nikad ne znate kada ce poceti i vama da se desavaju ovako lepe stvari u zivotu (ako vec nisu)!

Skuho sam si svoj oniljeni kapućino, narezo krastavcic i stavio na oci, slusam otvorise se manastirska vrata i kontam sj sijaj zeleni, sijaj

Osećam se naduvano.

Nego, osećam i da sam baš pokupio novosadski akcenat toliko da ja primetim. A pošto sam bauljao po raznim lokacijama, sav taj mix je doprineo da ljudi ne mogu da provale odakle sam.

Prethodne noći sam imao, pa može se reći i košmar, da sam organizovao FSC i da je došao poslednji dan u 20h kada su se završile prijave i isteklo vreme, a ja nisam nijednom do tada ni pogledao ko je šta prijavio, a kamoli napravio neki baner, a trebalo je u roku od dva sata maksimum da već krene priredba i ja tu nešto kao da izvrdam, pa vagam da li da javim da odložim za sutra iako opet ne mogu ni tada da stignem, a pritom se sve to naravno dešava dok nisam kod kuće nego ko zna gde, na nekom čudnom mestu. :ROFLMAO:

J*bem da jeb*em i proljece i toplo vrijeme i selo i livadu i dvoriste i kosilicu i travu koju treba pokosit. Fuj

Košenje trave je definitivno posao koji najviše mrzim kod kuće lol sreća što više nemam dvorište.

Back