Kako se danas osećate?

Kako? Kako??? Muka mi je da se povlačim po zatvorima više, ovako me gledaju: :cautious:

I ja nisam za WFH, radio sam tako godinu dana i onda cim su dali opciju da se vratis ako zelis, poceo sam da idem u office. Predepresivno mi je kod kuce, da sam ostao WFH tesko bi mi se pisalo.

Tako su ti rekli? Joj brojčani ... 😔
Ali smatraj to novim početkom

Samo sto su mi rekli. Kazu da ce "da mi isplate" sto sam radio. Ne verujem im, al ajde da vidim i to cudo.

Jedva dve nedelje preko omladinske zadruge.

Prijavio sam se tu u zadrugu jer mi je ostao samo jos jedan ispit kako bih diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Kragujevcu.

U martu ce biti tri godine kako sam u Beogradu. Doselio se za vreme vanrednog stanja.

PROKLETA BILA ANKSIOZNOST!!! ZNACI TERA ME DA UDARIM U PESNICU DA VRISTIM DA PLACEM I DA SE UBIJEM JER JE NEIZDRZIVO POSTALO!!!!

I da dodam da iako se nekad puno volimo a nekad malo manje ipak mislim da doživljavamo jedni druge kao deo svog života i da smo svi na neki način jedna velika porodica ,tako da mislim da bilo kome da se obrati da će ga saslušati i pomoći mu 💙

Od danas sam u izolaciji. Testirao sam se na koronu i pozitivan sam. Jutros sam imao temp. 40 i odmah su me poslali na testiranje. A inace 10 dan kako imam temp. nekad manju nekad vecu, kasalj, povremeni bol u glavi (mada me danas jace boli), imam ukus, a za miris nisam siguran posto mi je nos zapusen i slinav. Vec duze vreme se osecam malaksalo.
Imam tri doze vakcine; poslednja 11.2021.
Eto, sad znam sta me je sprecilo da iskomentarisem pesme na FSC-u. 😁

Back