I ja nisam za WFH, radio sam tako godinu dana i onda cim su dali opciju da se vratis ako zelis, poceo sam da idem u office. Predepresivno mi je kod kuce, da sam ostao WFH tesko bi mi se pisalo.
@Lignjoslav Koliko dugo si radio kod njih? Imaš li ugovor na određeno ili kako? Ako imaš neki papir, ne bi trebalo da bude problema. Gledaj oglase, valjda ćeš naći nešto što ti odgovara, zavisi šta te zanima. Eno npr. Air Serbia traži kabinsko osoblje i agente za kontakt centar, pa pogledaj ako te tako nešto zanima https://www.airserbia.com/footer_menu/kompanija/karijera/rad-u-er-srbiji/zaposlenje
I da dodam da iako se nekad puno volimo a nekad malo manje ipak mislim da doživljavamo jedni druge kao deo svog života i da smo svi na neki način jedna velika porodica ,tako da mislim da bilo kome da se obrati da će ga saslušati i pomoći mu
Od danas sam u izolaciji. Testirao sam se na koronu i pozitivan sam. Jutros sam imao temp. 40 i odmah su me poslali na testiranje. A inace 10 dan kako imam temp. nekad manju nekad vecu, kasalj, povremeni bol u glavi (mada me danas jace boli), imam ukus, a za miris nisam siguran posto mi je nos zapusen i slinav. Vec duze vreme se osecam malaksalo.
Imam tri doze vakcine; poslednja 11.2021.
Eto, sad znam sta me je sprecilo da iskomentarisem pesme na FSC-u.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.