A sada ovako u zasebnom postu da kazem da se osecam nikad bolje

Pisao sam u FSC temi prilikom povratka da su se desile neke stvari koje nisu bile planirane te da sada imam "novu energiju" koja me stimulise i vuce napred..........mozda je vec i tada moglo da se nasluti ali uglavnom.....
Usao sam u vezu i to sa jednom Ruskinjom iz Moskve

Ono sto je u nasoj prici, u stvari, najunikatnije je to da je i ona ESC forumasica ali sa stranog foruma na kojem i ja boravim vec oko 17 godina. Poput ovog naseg, u proslosti sam dao ogroman doprinos razvoju i tog foruma a takodje sam i na njemu oko 11 godina bio moderator, dok je lepsa polovina iz Rusije tamo takodje moderatorica koja aktivno doprinosi zajednici vec duzi niz godina.
Obzirom koliko su ESC i forumi veliki deo mog zivota (ali i njenog), ocigledno nam je jedna ovakva prica bila sudjena
Nas dvoje smo se znali godinama, gotivili smo se neizmerno ali nismo dobili priliku da komuniciramo direktno. Medjutim, zivotne okolnosti kao i ova tragedija koja se desava u Ukrajini....sve nas je to spojilo. Poput svih normalnih ljudi kao sto smo mi ovde, i ona je protiv rata i mnogo je pogadja sve sto se desava, a ja sam se tu nasao kao neko ko ju je razumeo od pocetka i bio sam joj podrska. Ujedno sam i ja imao jako teske trenutke (emotivno) a kad god bih bio sa njom, osecao sam se znatno bolje.
I tako je i krenulo ali sto smo vise komunicirali (van foruma), to je nasa hemija bila sve spektakularnija. I vremenom smo oboje razvili duboka osecanja i sada smo tu gde jesmo. Vec neko vreme smo u vezi samo smo cekali pravi trenutak da obelodanimo.
Imamo razne i velike planove za buducnost, ona ce uskoro doci u Srbiju na duze vreme i to je prilika da celu stvar podignemo na jos visi nivo

Kasnije, svakako i mene ceka putovanje u Moskvu. Ja sam ruski ucio u srednjoj i dosta sam toga zaboravio ali sad radi nje obnavljam i usavrsavam jezik dalje dok ona uci srpski uz moju pomoc i jako joj dobro ide. Muzicki ukus nam je jako slican, a PZE pesme smo preslusavali zajedno i slazemo se maltene 100% oko favorita

Obzirom da Rusija ne ucestvuje, ona ce naravno biti uz nas na ESCu, bila je uz nasu reprezentaciju i na Mundijalu.
I za kraj da dodam da smo oboje neizmerno ponosni i na tu stranu ESC zajednicu a reakcije su zaista nadmasile sva nasa ocekivanja Nijedan jedini maliciozni komentar ili nesto vezano za ova geopoliticka sranja (kad moram tako da kazem)..........ljudima je neizmerno drago i zele nam srecu. Cela zajednica nas podrzava i stoji iza nas. Oboje smo mnogo dali tim ljudima i ovo je dokaz da nas cene i da cene sve sto smo uradili za community. Nasa ljubav je nadjacala sve ove lose stvari koje se desavaju.
I ona ce ovu poruku procitati kasnije pa da je zakljucim sa stilom - Вероника, я тебя люблю