Doctor Who
Ekspert
Imam menadžera Indijca, teški workaholic, i stavio je naporan trening od 3 sata danas pred kraj smene 

M r z i m

I meni je muka od ovakvog života. Danas sam pomislio kako bi bilo lepo neko da me rokne na sred ulice i da izađem u crnoj hronici pošto sam ne mogu.Muka mi je od ovakvog života više
Ja od kako sam kupio smart band da prati sve, mnogo sam se aktivirao.Prešao na maksimalno zdrav život pre dvadesetak dana i ne pada mi teško uopšte. Trening, ishrana, spavanje. Nadam se da ću doći do top forme do leta, a i koža mi signalizira da sam na dobrom putu, jer sam zimus muku mučio sa psorijazom, a sad se povukla skoro skroz
Kao mene da si opisao. Zato sam dao otkaz na poslu jer sam mislio da ce mi to pomoci da se malo sredim i organizujem ali shvatam da nije problem u poslu nego u meniJa sam upao u takvu neku letargiju i ništa mi se ne da, odem na posao, vratim se kući, jedem, prošetam psa i to je to. Svaki tjedan planiram "e sad opet krećem s workoutom/aktivnijim životom" kao ono prc![]()
IstoTo je zapravo prilično hrabro, ja sam prevelika pi*ka da napustim stalan izvor prihoda dok se ne sredim, tek bi me to satralo do kraja vjerojatno
Imam vec nesto u planu ali prvo da se odmorim pd svega malo. Home Office mi je izvukao svu energiju zivota definitivno...Uf, nadam se da si/ćeš u međuvremenu pronašao/pronaći drugi posao![]()
Ja od kako sam kupio smart band da prati sve, mnogo sam se aktivirao.
Plivanje jednom nedeljno, bar 10k koraka svaki dan, vežbanje kroz neki fitness dance 4x nedeljno jer više od toga je doktor zabranio.
A pre samo par meseci... Naduvana stoka koja troši pare na dostavu i ne ustaje iz kreveta![]()