Kako se danas osećate?

Imam menadžera Indijca, teški workaholic, i stavio je naporan trening od 3 sata danas pred kraj smene 💀💀💀 M r z i m

Prešao na maksimalno zdrav život pre dvadesetak dana i ne pada mi teško uopšte. Trening, ishrana, spavanje. Nadam se da ću doći do top forme do leta, a i koža mi signalizira da sam na dobrom putu, jer sam zimus muku mučio sa psorijazom, a sad se povukla skoro skroz

Prešao na maksimalno zdrav život pre dvadesetak dana i ne pada mi teško uopšte. Trening, ishrana, spavanje. Nadam se da ću doći do top forme do leta, a i koža mi signalizira da sam na dobrom putu, jer sam zimus muku mučio sa psorijazom, a sad se povukla skoro skroz
Ja od kako sam kupio smart band da prati sve, mnogo sam se aktivirao.

Plivanje jednom nedeljno, bar 10k koraka svaki dan, vežbanje kroz neki fitness dance 4x nedeljno jer više od toga je doktor zabranio.

A pre samo par meseci... Naduvana stoka koja troši pare na dostavu i ne ustaje iz kreveta 💀

Ja sam upao u takvu neku letargiju i ništa mi se ne da, odem na posao, vratim se kući, jedem, prošetam psa i to je to. Svaki tjedan planiram "e sad opet krećem s workoutom/aktivnijim životom" kao ono prc 💀

Ja se osećam fino, ovo mi je druga nedelja života u Novom Sadu, jako sam zadovoljan i ljudima, i krajem u kom živim, sve su se kockice nekako samo sklopile same od sebe i imam osećaj da sam ušao u neko novo poglavlje života. Nažalost, sa sobom nosim stari teret, ali rešiću se i njega u nekom trenutku svakako. 👌🏻

Ja sam upao u takvu neku letargiju i ništa mi se ne da, odem na posao, vratim se kući, jedem, prošetam psa i to je to. Svaki tjedan planiram "e sad opet krećem s workoutom/aktivnijim životom" kao ono prc 💀
Kao mene da si opisao. Zato sam dao otkaz na poslu jer sam mislio da ce mi to pomoci da se malo sredim i organizujem ali shvatam da nije problem u poslu nego u meni :ROFLMAO:

Ja sam jednom nakon raskida morao da dam otkaz na poslu (doduše i na samom poslu je bilo jaaako toksično) i nisam radio par meseci dok nisam došao sebi. 💀

To je zapravo prilično hrabro, ja sam prevelika pi*ka da napustim stalan izvor prihoda dok se ne sredim, tek bi me to satralo do kraja vjerojatno

Pa mislim da više nikad neću biti u mogućnosti da tako nešto sebi priuštim opet, ali ne daj bože da mi opet to treba. 💀

Uf, nadam se da si/ćeš u međuvremenu pronašao/pronaći drugi posao 🙏
Imam vec nesto u planu ali prvo da se odmorim pd svega malo. Home Office mi je izvukao svu energiju zivota definitivno...

Ja se osećam umorno ali oslobođeno. Baš naprotiv dao sam otkaz na poslu koji me jako guši. Igrom slučaja imam plan B ali sam napokon presekao i da nisam imao drugu opciju vreme je za promene. Aprilski rok zove ali budi se priroda pa se budim i ja.. uliva mi neku nadu iako je daleko od sjajnog 🌸🌱☘️

Ja od kako sam kupio smart band da prati sve, mnogo sam se aktivirao.

Plivanje jednom nedeljno, bar 10k koraka svaki dan, vežbanje kroz neki fitness dance 4x nedeljno jer više od toga je doktor zabranio.

A pre samo par meseci... Naduvana stoka koja troši pare na dostavu i ne ustaje iz kreveta 💀

Ja moram da imam neku intenzivnu aktivnost bar 5 puta nedeljno. Al nekako svake godine tako, aktiviram se sa lepim vremenom, bas mi klimatski uslovi ozbiljno uticu na stil zivota.

Ali sad moram definitivno iz zdravstvenih razloga, nemam tegobe sada ali necu da se "pokvarim" vec u srednjem dobu

Ja se pokvario u dvadesetima pa sad vežbe a la starački dom ali šta ću, barem sam pokretan lol 🙈

Back