Kako se danas osećate?

A i ploce su mi preskupe. Plus nemam grafomon.

Moj otac voli te stare gramofone i ploče. Tako je nekad slušao Bitlse i tako te starije bendove. Gramofoni su danas skupi pa mi se nikad nije ostvarila želja da mu uzmem gramofon i ploče.

Umrla mi drugarica iz klupe O.o Ne dolazim sebi. Zar je moguće da smo i mi u 30ima počeli da odlazimo ?!
Da stvar bude još gora pre dve nedelje je objavila na fejzu da se porodila 😖 Očajan sam!!!

Umrla mi drugarica iz klupe O.o Ne dolazim sebi. Zar je moguće da smo i mi u 30ima počeli da odlazimo ?!
Da stvar bude još gora pre dve nedelje je objavila na fejzu da se porodila 😖 Očajan sam!!!

Da li se zna uzrok smrti? Tako mlada :( Primi moje saučešće. :(

Pre oko 2 nedelje se meni dogodilo da u roku od dan saznam da su umrle dve relativno mlade osobe koje poznajem. Jedna devojka oko 21 godinu je imala i čovek od 40 i nešto godina. Prosto sam se šokirao jer su obe smrti bile iznenadne. Tu sam shvatio da prosto mi kao ljudi nikada nećemo biti spremni za smrt. Uvek će nas na neki način šokirati :(

Uzas. Maj kao najkriticniji mesec je ponovo dosao i opet sam kao robot da su mi dani postali opstanak i prezivljavanje. I da bih samo spavao.

Osećam se loše, sve ovo što se izdešavalo me je skroz poremetilo i na sve to hrpa problema u privatnom životu. Hvata me strah, tuga, razočaranje i u mnoge ljude koje znam i neke koje volim, osećam se kao da me je neko tukao ceo dan bez prestanka i nisam se ovako osećao ne pamtim...

Ja sam danas malo bolje, ali takođe sam u nekim strahovima totalnim. Dosta negativne energije svuda oko mene i to me dosta usporava. ESC i Američki Survivor mi jedino skreću pažnju sa problema.. Nadam se boljitku u narednim danima. Šaljem svima virtuelno podršku koji se osećaju loše na bilo koji način 😊

Srećom mogu ovde da pišem pošto je anoniman forum, a nisam nikom rekao sem roditeljima, ali sam danas dobio rezultate neke laboratorijske analize i samo što se nisam onesvestio. Moraću već sutra i narednih dana hitno da idem na raznorazne druge analize, tako da mi je evrovizijska nedelja zvanično propala…

Back