Kako se danas osećate?

Da ali Indusi u Britaniji su sve cenjeniji. Nije to više samo jeftina radna snaga, šefovska mesta, funkcije, naučnici, sve ih je više, pa i premijer je Indus...

Zavisi gde evoluiraš. Najviše zavisi od državnog aparata u određenoj zemlji, pa shodno tome kakve su mogućnosti i opcije tolike su šanse za napredak. Ako izuzmemo stereotipe i predrasude o drugima, to varira iz zemlje u zemlju.

Dabogda nestao Maj 2023. Traumaticna iskustva na vecini polja. Vec sam se pozalio sta mi glavnu muku zadaje, ona se jako muci i to me razdire bukvalno.

Jedino dobre stvari na poslovnom planu konstantno, planiram uskoro kupovinu autobusa.

Hvala bogu pa su nam sklonili Indijca koji nam je vodio tim od januara prošle godine. Sad imamo seksi rumunskog taticu kao šefa :love:

Treba da im postavljate potpitanja kao u školi 😂

Dosta ljudi se i meni žalilo na kolege Indijce, jedna drugarica s faksa isto i dalje non-stop šizi...
(Doduše imam i jednu koja se u Americi udala za kolegu Indijca, imaju dvoje dece lol)

Sećam se jednog travel bloga iz Kine, prema kojem je Kineze sramota da priznaju da nešto ne znaju (pa te pošalju na pogrešnu stranu lol)
Ne znam da li je na sličan način možda i Indijce sramota na nešto ne znaju ili ne razumeju...

Baš danas je došla predsednica Indije u posetu Srbiji, dočekao je Vučela.. 😄

U riziku da ispadnem rasista, ali ja zaista ne mogu da podnesem rad sa Indijcima, imam osećaj da bi dete od 10 godina brže razumelo poentu priče nego oni.
Ja nisam mogao da razumem njihov izgovor engleskog. Svaku recenicu su mi morali ponavljati nekoliko puta, ali nije vredelo xD Sada sam se ustosio, ali stvarno sam imao veliki problem.

Ja nisam mogao da razumem njihov izgovor engleskog. Svaku recenicu su mi morali ponavljati nekoliko puta, ali nije vredelo xD Sada sam se ustosio, ali stvarno sam imao veliki problem.
Uf posle 3 godine u Bibo i kuršlus Azijata sa onim izgovorima (Tajlanđani kao najgori), indijski naglasak mi je mala maca lol

Svaka vama čast što možete da radite bilo koju vrstu korisničke podrške, ja bih poludeo posle jednog dana bukvalno...

• Like
Reactions: Mrm
Back