Doctor Who
Ekspert
U riziku da ispadnem rasista, ali ja zaista ne mogu da podnesem rad sa Indijcima, imam osećaj da bi dete od 10 godina brže razumelo poentu priče nego oni.
I ti si morao jednu stvar 20 puta da objašnjavaš?Imam iskustva s radom sa Indijcima i moram da se složim..
Pa problem nastane kad misliš da si im nešto objasnio i oni se prave da su razumeli i na kraju ti zajebu stvarI ti si morao jednu stvar 20 puta da objašnjavaš?![]()
Pa tako i ja uvek, pa posle molim kolege da mi pomažuUPRAVO! Praviće se da kapira dok ne crkne, koliko god ne kapirao. Ne razumem.
Jel se ti osećaš katastrofa danas, ili reaguješ na prethodne postove?Katastrofa.![]()
Ja nisam mogao da razumem njihov izgovor engleskog. Svaku recenicu su mi morali ponavljati nekoliko puta, ali nije vredelo xD Sada sam se ustosio, ali stvarno sam imao veliki problem.U riziku da ispadnem rasista, ali ja zaista ne mogu da podnesem rad sa Indijcima, imam osećaj da bi dete od 10 godina brže razumelo poentu priče nego oni.
Reagujem na prethodne postove.Jel se ti osećaš katastrofa danas, ili reaguješ na prethodne postove?
Uf posle 3 godine u Bibo i kuršlus Azijata sa onim izgovorima (Tajlanđani kao najgori), indijski naglasak mi je mala maca lolJa nisam mogao da razumem njihov izgovor engleskog. Svaku recenicu su mi morali ponavljati nekoliko puta, ali nije vredelo xD Sada sam se ustosio, ali stvarno sam imao veliki problem.