Jesam u Bg vec tri godine, kako sam rekao nemam nikakvog iskustva, pa cesto zna i da dodje do posesivnog ponasanja sto jeste tacno.
Kod mene vise tata je u fazonu sta ce drugi da kazu, pa cak su i nasi filmovi radili sve to na taj fazon u smislu "zasto bas moj sin da se zaljubi u muskarca? Da nam se komsiluk smeje..." (film Leptirov oblak). Jednom je na slavu u Vlasotincu kod kumasina otvoreno rekao da bi ga bilo sramota da mu ga neko zabije u b***, jasno sam cuo i time sam shvatio da je homofob.
A Vlasotince je kao sto sam rekao, mali grad, svako svakog zna, ne moze a da se ne traca i svi gledaju u tudje dvoriste i svi su u fazonu "da komsiji crkne krava". Sad kako sam u Beogradu, bar ja nemam vise taj osecaj, mama navodno takodje nema, dok tata sumnjam, i dalje vodi racuna o tome sta ce drugi da kazu, ma koliko on sam to ne hteo da prizna. Ali imao sam prijatelje u Vlasotincu doduse mamine prijateljice koje su naravno postale i moje (starije od mene logicno) i dve prijateljice od njih znaju za moju naklonost prema muskarcima i nisu osudile, samo su me podrzale i obecale da nece reci nikom.
Dve godine nisam isao dole do Vlasotinca zbog bivseg druga jer ako bih ga sreo, dobio bih osecaj da ga prebijem i da ga unakazim na mrtvo, a to mi ne treba, zato i bezim jer ne mogu da podnesem da ga vidim a da me skroz ignorise. Moji su me terali da idem, uglavnom za Spasovdan, ali ja bih odbijao, jedino pre dve godine sam "morao" ici, ali zato prosle godine sam se izvukao jer sam bio u Grckoj, dok ove godine sam im jasno rekao da necu da idem na sta su rekli ok. A i sramota me je vise da idem sa njima gde oni tu i ja, mada to rade najvise zato sto ne izlazim nigde, a inace prezirem nocne izlaske.
Takodje, mislim da sam napomenuo, uzasno sam slab kad vidim zgodnog muskarca sa dobrim naocarima za sunce jer ako se neko takav pojavi sa dobrim naocarima, ja sam gotov.