Moze se vise reci da je bilo obostrano. Ja sam izinicirao pricu da se redefinise status nas jer je vec postalo nepodnosljivo, a ona je prelomila definitivno.
Jeste ta.
Inace nismo mi nesto dugo zajedno, ali eto bilo je bas lepo i intenzivno. Sad bilo je tu problema, pre svega jer je veza na daljinu ali i zato sto je muslimanske veroispovesti (meni i mom okruzenju to nije bitno ali ona je sve krila od svoje porodice).
Od te nesrece je pocela hladno da se ponasa, do te mere da mi je u jednom trenutku postalo nepodnosljivo. Takvi dogadjaji te ili priblize ili udalje, a iako sam se maksimalno trudio da sacuvam to, jednostavno je postala hladna.
Raskinuli smo i dogovorili smo se bar eto ponekad da odemo drugarski na pice, medjutim sledeceg dana ona se meni javlja i kaze da ima neke razloge zbog kojih ne moze da ima kontakt sa mnom i blokira me na mrezama. Meni je bukvalno postalo smesno sve to u medjuvremenu.
Najbezbolnija opcija bi bila da se pojavio neko treci. To nekako najlakse premostim. Eto neka moja teorija je da je na silu odsekla emocije zbog toga sto je znala da ce u jednom trenutku morati da kaze svojima sto bi verovatno dovelo do nekih talasanja u porodici.
Za sledecu vezu pod obavezno - devojka koja nije hladna

i da je iz NS hahahahah (ili eto bar BG). Simptomaticno mi se ponavljaju slicne situacije.
I izvinite sto sam sinoc bacio udicu i otisao da spavam