Kako se danas osećate?

Prijava ili odmah pravljenje skandala u prevozu. Mada je od šoka teško razmišljati u takvoj situaciji pa zato najčešće izostanu reakcije.
Tužno, ali eto ti si dobro prošao, nadamo se da neko sledeći neće nagrabusiti od bolesnika.

Nisam ja baš osoba koja voli skandale na javnim mestima. Čak i sama pomisao da moram biti u centru pažnje i da su sve oči uprte u mene mi stvara nelagodu.

Tocno to sto Arsenije kaze, i nikad nisi sam u javnom prijevozu tak da ti uvijek netko moze priskocit u pomoc.

Msm razumem te Stole, lako je biti general posle bitke, ali ako ništa dobro je da si prošao bez posledica a nadam se i trauma kao i da ti se ovo neće ponovo desiti.

Ako su Lazar, Mića i gremlinko Strahinja mogli polozit mozes i ti Stole!

Ti majmuni što operišu po autobusima računaju na to da čim krene neka frka lako mogu da pobegnu, zato što se ljudi po prevozu, kada shvate šta se dešava, uglavnom samo zgražavaju i vade telefone da snimaju. Niko da mrdne. Policije naravno nigde nema kada ti zatreba, jer je bitnije da sa ulice teraju sirotinju koja prodaje sitnice.

Trebao da skinem danas konce sa operacije, usput kolima zakačio nekog taksistu (od svih mogućuh ljudi) i morao da mu dam mito da ne bi zvao policiju, iako je oštećenje praktički nepostojano osim malog okržnjenja koje može da se ispolira za pet minuta.

Stvarno ništa lepo ne može da mi se desi u skorije vreme.

E hvala Bogu da mi je iskocila rubrika. Ovako, sedim od 10 ujutru na trgu u jednom gradu i imam torbu ranac i punu vrecu u djubretaraskoj kesi sadnica sljiva, imam ranac i torbu i kesu iz maxija iz koje krisom pijem pivo obucena kao ribetina dok cekam momka da me pokupi jer je njemu dunulo da zasadi voce na drugom kraju Srbije

E hvala Bogu da mi je iskocila rubrika. Ovako, sedim od 10 ujutru na trgu u jednom gradu i imam torbu ranac i punu vrecu u djubretaraskoj kesi sadnica sljiva, imam ranac i torbu i kesu iz maxija iz koje krisom pijem pivo obucena kao ribetina dok cekam momka da me pokupi jer je njemu dunulo da zasadi voce na drugom kraju Srbije
Ja tebe obožavam 🤣

Obavezno im skratite vrhove na 1,20 metara visine nakon što ih zasadite. Ako želite da imate lepe i bogate krošnje naravno. Ukoliko vam je cilj da odgajite bandere, ostavite ih netaknute 😁Voćarstvo mi je hobi
Hvala :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: moj tata je mozda pripremio ravni su vrhovi

Dan 2 posle mentalnog sloma: Hmmm, znas sta, ne zelim da se druzim ni sa ovim prijateljima sto imam, hocu da se fokusiram na sebe i sta ja zelim sa svojim zivotom, nek se teraju svi u pm, vreme je da ja vidim sta ja zelim sa SVOJIM zivotom umesto da slusam sta mi svi okolo govore sta da radim.

Znam da ne bi trebalo da se osecam ovako fino posle mentalnog sloma i teranje svih ljudi u mom zivotu u ku**c ali dayum, ovo je bas lep osecaj. O.O

Uu Sara dosta toga iznosi na račun Prve, PGS, PZE.. Ne znam zašto u svakom potkastu deluje tako besno i isfrustrirano, rekla je nešto čak i u vezi Nevene Božović kod Zoke5, a video sam da je izašao još jedan potkast večeras isto nešto vezano za PZE je pričala. Ispisaću detaljno kada odgledam.

Ali ja koji sam ženi iz zavoda za statistiku na pitanje "Kako biste opisali vaše zdravlje" rekao nepregledano i psihički nestabilno, žena se zagrcnula na licu mesta. Ludim sam od sebe

suzana-mancic-serbian-actress.gif

Nije mi dobro od ovih februarskih vrućina. Danas i do 20°C... Bukvalno jedva dišem.

Back