Ovde je nepodnošljivo. 22:26 Beograd - 30 stepeni.Bukvalno nemam mesta u sopstvenoj koži. Sutra 38, valjda će od nedelje biti malo svežije.
Od nedelje svežije i sudeći po dugoročnoj prognozi ovog leta više nećemo imati toplotne talase. Sumnjam, ali lepo je videti.![]()
Ne znam kako bih ti pomogao, ja nikad nisam pokušavao da ostavim do sad, te nisam znao kako će mi biti. Iskreno me vrlo plašilo to gojenje nakon ostavljanja, i stvarno mi jeste porastao apetit i češće sam gladan nego inače, ali sam u se vratio i u teretanu pa mi je to pomoglo. Rekao bih da fizička aktivnost dosta pomaže. Moraš preseći jednom i ostaviti, samo tad ćeš i ostaviti.može neki savet u vezi s tim jer ja od korone ne uspevam da ostavim.. prešao sam na vape doduše ali voleo bih i to da ostavim... ja mnogo volim da pušim![]()
Navodno neće prelaziti temperatura 32°C do kraja avgusta, ali naravno što dalje gledaš u budućnosti prognozu vremena to je nepouzdanija. U svakom slučaju možemo da kažemo da sledi pauza od ovih vrućina nakon sutra.Misliš nećemo omati ovakve talase toplote ili nas čeka kišno leto?