Bilo bi lepo. Dobiti koronu kada vise nije "Doba korone".Pa šta sad, da ti čestitamo ?
Također, 2.1. dobio gripu, 39.8 temperatura, 5 dana u krevetu, i mislim da će to bit sve za ovu godinu, nisam često bolestan, a i ne sjećam se kad sam zadnji put imao gripu prije ovog sadJa sam svoje odležao pocetkom januara.Sve isto ali nije bila korona nego običan girip.
Nije glupo pitanje uopšte.Možda je malo glupo pitanje za evrovizijski forum, ali da li neko od vas kojim slučajem zna za ili bi mogao da preporuči nekog dobrog psihologa/ psihijatra u Beogradu po nekoj prihvatljivoj ceni?
Idealno bi bilo da je ženska osoba koja je starija od mene i da je terapija uživo, a ne onlajn. Em radim onlajn, em držim časove onlajn, pa bi mi prijala neka interakcija koja nije virtuelna![]()
Od danas sam u izolaciji. Testirao sam se na koronu i pozitivan sam. Jutros sam imao temp. 40 i odmah su me poslali na testiranje. A inace 10 dan kako imam temp. nekad manju nekad vecu, kasalj, povremeni bol u glavi (mada me danas jace boli), imam ukus, a za miris nisam siguran posto mi je nos zapusen i slinav. Vec duze vreme se osecam malaksalo.
Imam tri doze vakcine; poslednja 11.2021.
Eto, sad znam sta me je sprecilo da iskomentarisem pesme na FSC-u.![]()
Brz Oporovak, Tinte.
Imamo identične simptome, samo što sam ja bio negativan kad sam se testirao.
Hvala!Takodje zelim brz oporavak!
Možda je malo glupo pitanje za evrovizijski forum, ali da li neko od vas kojim slučajem zna za ili bi mogao da preporuči nekog dobrog psihologa/ psihijatra u Beogradu po nekoj prihvatljivoj ceni?
Idealno bi bilo da je ženska osoba koja je starija od mene i da je terapija uživo, a ne onlajn. Em radim onlajn, em držim časove onlajn, pa bi mi prijala neka interakcija koja nije virtuelna![]()
Čovek je tražio savet za terapeuta, ne terapiju na forumu, Džizs.Apsolutno. Apsolutno. Međutim, zapravo to onda otkriva još jedan sekundarni ali moguće novi problem jer moguće da je razvio neki iracionalni strah od muškog psihologa pa se treba onda posvetiti i traganju za time šta je uzrokovalo to.