Kupovina

Evo nekih spiskova sa popustima za Crni petak

Ušće Shopping Centar, od 29.11. do 01.12.
➡️ SPISAK POPUSTA

Delta City, od 29.11. do 01.12.
➡️ SPISAK POPUSTA

Beo Shopping Centar, od 29.11. do 01.12.
➡️ SPISAK POPUSTA

BIG Fashion Beograd, od 29.11. do 01.12.
➡️ SPISAK POPUSTA (za ostale BIG centre kliknuti OVDE)

Ada Mall, od 29.11. do 01.12.
➡️ SPISAK POPUSTA

Stadion Shopping Centar, od 29.11. do 01.12.
➡️ SPISAK POPUSTA

TC Galerija, od 29.11. do 01.12.
➡️ SPISAK POPUSTA

AVA Park, od 29.11. do 01.12.
➡️ SPISAK POPUSTA

Forum Niš, od 29.11. do 01.12.
➡️ SPISAK POPUSTA

Aviv Zvezdara, 29.11.
➡️ SPISAK POPUSTA

Immocentar, od 29.11. do 01.12.
➡️ SPISAK POPUSTA

Promenada Novi Sad, od 29.11. do 01.12.
➡️ SPISAK POPUSTA

Delta Planet Niš, od 29.11. do 01.12.
➡️ SPISAK POPUSTA

Eurovision Shop 20% popusta uz kod BLACKFRIDAY2024, 29.11. do 23:59
➡️ https://shop.eurovision.tv/

Wizz Pink Friday, do 30% za rezervacije do kraja 2025. za odabrane destinacije
➡️ WizzAir

NordVPN do 74% popusta uz 3 meseca gratis
➡️ Nord VPN cene

Surfshark do 86% popusta uz 4 meseca gratis
➡️ Surfshark VPN cene

Danas je Cyber Monday.
Imate preko mobilne aplikacije Wizz Air (samo preko nje) popust od 20% na tarife, i 20% na čekirani prtljag ako uzmete i godišnje članstvo u Wizz Discount klubu, pa možda nađete nešto povoljno. :) Važi za letove do kraja juna 2025.

Ja sam za crni petak uglavnom gledao te popuste digitalnih servisa jer tu se možda i može naći nešto korisno sa pravim popustom, ovo po domaćim prodavnicama ne verujem da su bili pravi popusti. Sigurno da negde jesu, ali zbog onih "skandala" ranijih godina kad su ljudi na starijim verzijama sajta viđali da je bila puna cena koliko je sad navodna snižena ne verujem u taj koncept. Doduše, u Vitapuru sam kupio neki dublji tiganj sa dve ručke i sjajan je. Bio je snižen nekoliko hiljada dinara, e sad da li je to stvarno bio popust ili ne, ko zna. :D

Jad i beda od crnog petka. Čini mi se nikad veće gužve, a nikad manji popusti. Sezonske akcije se definitivno više isplate.

Jad i beda od crnog petka. Čini mi se nikad veće gužve, a nikad manji popusti. Sezonske akcije se definitivno više isplate.
Jedine dobre akcije do 70% bile su u Jysku. Kupio sam komodu i nove stolice, dosta sam uštedeo. Što se ostalih stvari tiče, jad i beda.

Jeste Krašova dobra, ali ni visoka cena ne garantuje uvek visok kvalitet. Kraš je u poslednje vreme dosta podigao cene svojih proizvoda, a kvalitet je uglavnom ostao isti.

Probao sam Dorinu sa Domaćicom i tako sam se i setio tog legendarnog keksa. Banini Domaćicu sam jeo one "tartove" i stvarno su jako dobri keksići. Skroz mi je promaklo da zapravo imamo dve Domaćice.

Visoke cene čokolade i čokoladnih proizvoda uglavnom opravdavaju nekom nestašicom kakaa, ali nisam upućen u to.

Ko zeli da proba ruske proizvode preporucujem ova tri. 1. Sirog - kao sladoled od svapskog sira i pavlake u belgijskoj crnoj cokoladi 2. Rjazenka- jogurt sa puno masti i malo karamela 3. Sladoled nostalgija - imaju od vanile i cokolade.

Sve sa malo secera i hemije. Kupljeno u onom lancu sto ima prodavnicu kod Doma Omladine.

IMG_7632.webp
IMG_7612.webp
IMG_7568.webp

Last edited:
Banini ima verziju Domaćice sa čokoladnim prelivom i ta mi je zanimljiva od obične, ispadne kao tanja verzija Toto keksa.

Skoro sam probao McVitie's Digestives čokoladne kekse i jako su mi lepi. To je firma po čijoj licenci se pravi Jaffa. Ne sećam se gde sam kupio (možda DIS), ali video sam da ima online na Hiperu (veći izbor nego u radnji).

Banini ima verziju Domaćice sa čokoladnim prelivom i ta mi je zanimljiva od obične, ispadne kao tanja verzija Toto keksa.

Skoro sam probao McVitie's Digestives čokoladne kekse i jako su mi lepi. To je firma po čijoj licenci se pravi Jaffa. Ne sećam se gde sam kupio (možda DIS), ali video sam da ima online na Hiperu (veći izbor nego u radnji).
Taj McVitie Digestive obican su mi vrh. Bas su ukusni.

Povodom rođendana Aqualab laboratorija, sutra (24.12) kod njih možete uraditi analizu kompletne krvne slike (eritrociti, leukociti, trombociti, hemoglobin i leukocitna formula) i CRP besplatno (što je inače oko 1000 dinara). Akcija važi u svim Aqualab laboratorijama u Srbiji.

Za 3 dana zatvara se prodavnica skandinavskih slatkiša "Scandinavian candy" u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu. Nažalost, posle nekoliko godina poslovanja, nisu opstali.

Sve što im je ostalo u radnji, sniženo je 70%, pa možete skoknuti po neki slatkiš. Ostale su im bombone na meru, cena sa popustom je 825 dinara za kg, Dr Pepper u limenci 0,33l je 75 dinara, Oreo cerealije kutija 350g za 297 dinara i još poneka sitnica.

Negde sam i predosećao da će zatvoriti u bližoj budućnosti. Verovatno je teško opstati kada radiš uvoz sa severa Evrope samo zbog jedne male radnje i tu
u centru grada, gde je kirija za lokal sigurno visoka. I cene su bile jače za naše uslove...

Ne mogu nikako nalog na Limundu da napravim. Prvo mi nisu poslali kod na broj telefona, a onda me samo preusmjeri na dovršavanje registracije pa samo izbaci i vrati na login. 🤣 I onda kad sam uspio da završim registraciju samo mi piše da se ne mogu registrovati. :( Ne bi me čudilo da su me idioti iz nekog random razloga blokirali, a veze nemam tek prije par dana našao sajt.

Ekonomski tigar dominira 👋

Back