Tako je, imaju samo osnovnu Mastercard u ponudi. Naravno, dobija se i Dina, mada je ja ne koristim, možda sam je dvaput upotrebio.
Kreditnu karticu takođe imam, ali nisam je skoro koristio. Ona je zgodna za revolving do 15. u sledećem mesecu i podelu na rate, a podela se vrši nakon kupovine, putem aplikacije (bitno da je u istom mesecu), pa se može podeliti do 12 rata bez obzira kod kog trgovca si pazario, što je prednost, a nedostatak je što su pogoršali uslove, po ugledu na neke druge banke, pa uzimaju 6% bez obzira na broj rata (minimum 500 dinara), dok je ranije bilo fiksno 150 dinara po rati.
SMS obaveštenja se naplaćuju, mislim 6 dinara, ali ja san ih isključio, svakako dobijaš besplatne push notifikacije iz aplikacije, kao i email kada se desi transakcija. Jedino OTP kod kada šalju SMS-om, ne naplaćuju.
Pošto je račun viševalutni (pored dinara, evro i dolar), kada plaćaš u inostranstvu, skida se po višem, prodajnom kursu koji je na sajtu banke, a ako hoćeš da prođeš za nijansu bolje, razmeniš preko aplikacije dinare za evre, po kursu iz aplikacije (trenutno je prodajni 118,60, a kupovni 115,60). Prvo se skidaju evri, a ako njih nema, onda dolari i na kraju dinari.