Kupovina

Pojedine Argeta paštete i veggie namazi se proizvode u Srbiji.

Ja najviše volim tunu/sicilianu. Preteruju sa cenom, ali srećom uvek je negde na sniženju.

vrv Mrmator misli što ne cepaš srpske paštete
Tako je Pokče, fino si se juče naslušao i napevao "Veseli se srpski rode" sa Jecom Đoković, na platou ispred skupštine..vidiš kako ti se fino usadilo to... :love: :rs:❤️💙🤍

Pojedine Argeta paštete i veggie namazi se proizvode u Srbiji.

Ja najviše volim tunu/sicilianu. Preteruju sa cenom, ali srećom uvek je negde na sniženju.
Od kad se ta Argeta radi u Srbiji ili BIH, nisam video koja industrija, ne valja ništa, ostaje dole sve vodeno kao talog, pliva u vodi..
I podriguje se od nje, ima neke ogavne aditive.. :(

E pa čekaj Patelina je Neoplanta...tako da @Stefan28 prošao si.. :rs: ❤️💙🤍💪

Ja od Yuhor pašteta (sad pričamo o industrijskim treš paštetama da se razmememo, u konzervama, ne o kvalitenim pravim paštetama) ne podrigujem uopšte, ne vraća mi se ništa na gušu, tako da mi to deluje ok po tom pitanju...

nikad nisam kontao to podrigivanje od paštete, a stavljao sam razni otpad u sebe

• Haha
Reactions: Mrm
Argeta se odavno proizvodi u Bijeljini tako da je to domaći proizvod
Nemam ništa protiv BH proizvida, baš suprotno, ali od kad se tamo radi pliva u nekoj vodi, totalno su pokvarili..

Spisak artikala na akciji "Bolja cena" u Idei možete pogledati na
➡️ https://online.idea.rs/#!/categories/60019324/bolja-cena/products?page=1

Kuću pospremi po Mega niskoj ceni: U Tempu i Mega Maksiju do 4. oktobra imate hemiju po povoljnijim cenama
➡️ KATALOG https://tempocentar.com/storage/pag...-Jesenje ciscenje - 7.9-4.10.2023 - Small.pdf

Nov katalog Arome koji važi od sutra donosi neke zanimljive popuste, poput Merci bombonjera skoro upola cene, Conad italijanske proizvode - njihove špagete upola cene, za 120 dinara, lešnik (13%) krem 400g za 300 dinara, keksiće i drugo:
➡️ https://aromamarketi.rs/wp-content/uploads/2023/09/Aroma-i-City-redovni-14.09-28.09.-final.pdf

Aroma inače ima praksu da uglavnom svakog utorka ponudi jedan proizvod po značajno nižoj ceni, pa tako npr. 26. septembra možete kupiti Nescafe limenku 250g za 650 dinara.

YDyI2g4.jpg

Sad prođoh, od Ustanučke prema Kaluđerici, Super DIS vidim, sija kao Las Vegas.. 😌

Maxi korigovao cenu za Balans jogurt, pa će mu cena biti 159,99 dinara, umesto prvobitno planirane 164,99 (trenutno je na redovnoj akciji 154,99 do 20. septembra). Takođe, dodali su Maxi jogurt 2.8%mm 1l za 79,99 dinara umesto 124,99.

Maxi korigovao cenu za Balans jogurt, pa će mu cena biti 159,99 dinara, umesto prvobitno planirane 164,99 (trenutno je na redovnoj akciji 154,99 do 20. septembra). Takođe, dodali su Maxi jogurt 2.8%mm 1l za 79,99 dinara umesto 124,99.
Ovo kao za cenzus na izborima, cenkanje, pijačarenje, iz dana u dan.. 🤭😌

Pa nisu se nešto osvrnuli na ostalo, i ne prate ove koji su snizili krompir na 60 dinara itd. A i neće sve te cene biti do kraja godine, već će izgleda periodično menjati ponudu, čim negde piše do kada traje, negde mesec dana, negde dve nedelje i sl.

• Haha
Reactions: Mrm
Back