Kupovina

Neverovatno mi je da u ovoj zemlji ne postoji zakon koji obavezuje sve proizvođače, bilo domaće ili strane, da na pakovanjima proizvoda bude ispisano sve na srpskom. Došli iz Lidla i provalili da je sve što smo kupili na engleskom jeziku i pitam se kako se snalaze stariji ljudi koji ne znaju engleski jezik i vide npr. Muffins with chocolate chips 🤡. Neverovatna glupost.

А ваљда мисле да ће неко из Европе доћи да пазари по Србији, ево луди Европљани једва чекају да их неко одере у Србији. Вечити комплекс ,неће нас разумети', а ми смо сви обавезни да знамо енглески јер је то наш службени језик. У мојој фирми кинески производи дођу искључиво на кинеском па се ја сналазим да нађем количину исписану на кинеском, Мађари исто пошаљу све на мађарском, ма нигде ишта на енглеском, али зато кад ми шаљемо српског нема, само енглески (који ови којима шаљемо не знају). Иначе, чекам неколико пакета са Темуа. Боже сачувај колико сам глупости купио, шта ће ми то све бога питај.

Last edited:
Da li je neko kupovao ovako male prenosive klime, da li imate iskustva?

1000007571.webp

Ako ti treba nešto dok si u pokretu, imaš mali ručni ventilator u Uradi sam, oko 1000 dinara (ima i jeftinije na netu). Ima tri brzine i navodno može dugo da radi + uz njega dođe i neki stalak. Dobiješ i USB kabl da dopuniš bateriju. Plastika je jeziva, ali je praktičan.

Стигао ми први пакет са Темуа, могу рећи да је све како је било на сликама.

I u Disu je na popustu 120, valjda i u Univeru.

Inače, do 30. juna u Univerexportu je akcija "Dođi sada, cena pada" pa je više od 130 artikala sniženo bar 50%.
➡️ KATALOG

Somerzbi na popustu u Idei 120 dinara, kupio 7 ukusa po jednu

Najviše volim mango&lime
Joj Bože, ovo je na popustu ne tako davno bilo 90 nešto dinara lol
Ukinuli su moju voljenu mandarinu, doduše to je bila 0% verzija

20240701_181039.webp20240701_181116.webp
Probao neko?
Juče sam ih videla u prodavnici, ali nisam bila blizu kuće, pa nisam kupila. Jedva čekam da probam FR, naravno. 😍😉

Jao Mala ovo me podseti na jednu foru sa Tvitera: Kaže neka devojčica majci - nikad nisam probala Rio Mare tunjevinu. A majka će: Koliko košta? Devojčica: 500 dinara (ili koja je već paprena cena). Majka odgovara: Nikad i nećeš. :sneaky:

4 komada oko 650 valutnih jedinica. 😂😂😂
Uff, zaboravila sam da stavim na listu i novi Somersby. 😍20240701_183045.webp

Sirotinja kao ja kupuje ove ruske kojima uskori isteiče rok trajanja. Ali ne žalim se: 140 kinti 200 grama - ove su sa ukusom kafe... prelepota.

Čok. b.webp

Jao, kakve su to reči, Boxy?
Uštediš na jednoj strani i priuštiš si nešto što želiš. Lepota je u malim stvarima, detaljima. 😍

Back