Kupovina

Chocolato u NS pojeo Ovcu za doručak, ali drago mi je kad vidim da naši brendovi otvaraju prodavnice van Srbije.

Danas je u Pančevu otvoren prvi objekat novog diskontnog lanca ALBI. To je zapravo ćerka firma lanca NS-BOMI iz Obrenovca. Do kraja godine se otvaraju radnje u Ubu i Vršcu.

To se ni meni ne sviđa. Nije isti, ali neodoljivo podsećaju i logo i ime.

Verovatno će dobiti tužbicu, baš kao domaći SPAR svojevremeno, gde je direktorka bila Maja Nikolić lol (doduše oni nisu poslovali)

Od tog Majinog ništa na kraju ne bi.

A što se tužbe tiče, ko zna da li ima prostora i kako je sve to regulisano.

RtMIBqJ.jpeg

qMMjUxK.png

Uzeo sam Bajadera krem u Krašovoj radnji u Rovinju. Lep je, na dnu i vrhu teglice je tamni krem, između svetli, tako da i izgledom podseća na bajadere. Ima 9% lešnika, 3% badema, kakao masu, punomasno mleko u prahu, surutku u prahu, prirodnu aromu vanile...

Teglica od 200g košta oko 6,5 evra.

IMG_20240915_115813912.webp

Jao divno 😍 ja sam nekad voleo da topim te Bajaderice na pari i trpam u palačinke, kapiram da je ovo daleko bolje

Ima ukus bajadera, možda su mogli jedino malo više orašastih plodova da dodaju. Izgleda da ga prodaju samo u njihovim radnjama i da ga nema u drugim trgovinama.

Uzeh u Hrvatskoj Krašov Moto keks koji je @dodo ranije spominjao. Pakovanje od 192g je 2,19€, a ima i većih pakovanja. Inače video sam ga i u malom Merkatoru u Sloveniji. Jedino ga kod nas ne uvoze.

Uzeo i PreKrašne kolačiće sa punjenjem od višnje.

20240916_080640.webp

Jaooo bilo bi divno kada bih ga našao negde kod nas, a možda je izglednije sada kada je deo Krašovog asortimana.

Uzeh sinoć u Sava centru limenku Zaječarskog piva 0,33l, cena prava sitnica - 510 dinara!

Ista ta limenka trenutno u Idei na akciji 60 dinara (redovna 78).

Nije, čak ga nešto jedva popih iako je malo. Nema veze, samo eto da znate ako budete išli na neki koncert u SC. Verovatno su cene i drugih pića naduvane.

Povodom 34. rođendana Univerexporta, danas daju popust od 30% na račune preko 3.000 dinara.

* Popust se ne odnosi na artikle na akciji i zaključane cene (sveže meso; pelene za odrasle, prezervativ 1/1, 3/1; veća pakovanja; lubrikant; duvanski proizvodi, elektronske dopune, štampa; Ulje suncokretovo Dijamat 1l, 5l; ulje suncokretovo Iskon 1l; suncokretovo ulje Vital 1l; ulje suncokretovo Cvet Banata 1l, ulje suncokretovo Baš Baš 1l; šećer kristal Sunoko 750g, 1kg, 5kg, 10kg, 25kg; šećer Kristal Crvenka 1kg; pivo Lav 0,5l PB; pivo Jelen 0,5l PB; keks mleveni Plazma 300g, 800g, 2kg; Munchmallow familly pack Jaffa 210g, Munchmallow classic Jaffa 105g, biskvit Jaffa 150g, 300g, Munchmallow double Jaffa 133g; hleb beli T-500 UNI 500g, hleb beli bački T-500 500g UNI, hleb beli 500g (K72, K12), hleb beli 500g Plus, hleb beli 500g Trivit; hleb beli 500g 1. maj, hleb beli Sava Klas 500g, hleb beli, hleb domaći 500g, hleb beli Paraćinac 500g; voda Minaqua gazirana 2l PET, voda Prolom negazirana 1,5l PET; brašno pšenično TIP-500 Daj Daj 1kg, brašno pšenično T-400 Daj Daj 1kg; instant Mleko Hipp 1 Organic 300g, instant mleko za bebe 0M+ Combiotic Hipp 300g, 800g, instant mleko Hipp 1 Organic 0M+ 800g, instant mleko za bebe 1 EZP 800g Aptamil, instant mleko za bebe 1 Bebelac 400g, dečija hrana 1 800g Humana; osiguranje; gas u boci 10kg, gas u boci 5kg, 35kg Euro gas DOO, gas u boci 5kg Panon Holding DOO.).​

WlValdr.jpeg

Od 23. septembra do 6. oktobra, ponovo akcija "Dođi sada, cena pada" u Univerexportu. Na popustu od bar 50% biće preko 90 artikala.
➡️ KATALOG

Burger House Bros slavi 11. rođendan, pa danas i sutra u Kralja Petra 10 u Beogradu, Super Smash Triple i Classic Cheeseburger su na popustu od 50%.

Zna li neko ko koristi Yettel Bank app da li mogu da se ukloni oni promo oblačići ispod ''Moje ponude'' na naslovnoj strani? Nova aplikacija je takva nepregledna sklepotina, nemam reči. Trebalo je samo da promene boje i naziv stare Telenor/Mobi aplikacije koja je bila sasvim ok.

Mislim da ne mogu da se sklone, mada nema potrebe ni da se skroluje, jer ispod njih nema ničeg važnog, pa mi i ne smetaju toliko. Možda nekad i dozvole da se sklone, ionako aplikacija još nije završena pa je i dalje u upotrebi WEB verzija. U novoj aplikaciji još ne radi ispravno pregled transakcija izvršenih kreditnom karticom, a ne može se poslati ni potvrda o plaćanju preko e-bankinga na email. Rekli su mi da dok to ne srede, ostaje u upotrebi i stara web aplikacija.

Inače, nova aplikacija je dosta brža, ima stvari koje su mi bolje u prethodnoj, poput intuitivnijeg pregleda neproknjiženih transakcija, što je sada vidljivo u okviru pretrage što nema puno smisla, a nešto mi je bolje sada. Svakako sam se već navikao na novu.

Back