Kupovina

Meni je užasno nepregledna. Prenatrpana je tekstom, a nekako mi je onaj grafikon o raspoložovim i rezervisanim sredstvima na staroj bio bolji. I uopšte mi je vizuelno stara verzija bila mnogo prijatnija i preglednija.

Uopšte mi nije jasno zašto su pustili takvu app ako već nema opcije koje je imala prethodna. Ne mogu ni da pronađem opciju da pogledam stanje bez ulaza u aplikaciju. Šestocifreni pin je budalaština, to još nisam nigde video. Često moram da brišem keš jer kaže da nemam pristup netu, a ja konektovan.

Da, i ja sam bio navikao na taj grafikon, ali navikavam se već i na ovaj novi prikaz. Možda bi valjalo da je malo veći font u nekim delovima aplikacije. U prethodnoj je nalazio račun na koji si ranije plaćao ako ukucaš par slova, sada toga nema. Ipak, pohvalno je što je primetno brža, podešavanja su sad intuitivnija, može se promeniti i PIN za kartice, biometrijski login otiskom prsta bez unosa šestocifrenog koda, tako da ima i pozitivnih promena.

Valjda će ispeglati te "bagove" uskoro.

Stigao je oktobar, a sa njim su počeli i vikendi kupovine. Ovog vikenda možete naći popuste u sledećim tržnim centrima:

TC Galerija, Beograd - do 6. oktobra
➡️ SPISAK POPUSTA

Forum Park, Zemun - do 6. oktobra
➡️ SPISAK POPUSTA

Forum Shopping Centar, Niš - do 6. oktobra
➡️ SPISAK POPUSTA

BEO Shopping Centar, Beograd - do 6. oktobra
➡️ SPISAK POPUSTA

AVIV Park, Zvezdara, Beograd - od 5-6. oktobra
➡️ SPISAK POPUSTA

Stadion Shopping Centar, Beograd - od 5-6. oktobra
➡️ SPISAK POPUSTA

BIG šoping centri - do 6. oktobra
➡️ BIG Fashion Beograd - SPISAK POPUSTA
➡️ BIG Rakovica - SPISAK POPUSTA
➡️ BIG Novi Sad - SPISAK POPUSTA
➡️ BIG Kragujevac - SPISAK POPUSTA
➡️ BIG Pančevo - SPISAK POPUSTA
➡️ BIG Zrenjanin - SPISAK POPUSTA
➡️ BIG Kruševac - SPISAK POPUSTA
➡️ BIG Kraljevo - SPISAK POPUSTA
➡️ BIG Nova Pazova - SPISAK POPUSTA
➡️ BIG Obrenovac - SPISAK POPUSTA
➡️ BIG Fashion Outlet Inđija - SPISAK POPUSTA
➡️ BIG Podgorica - SPISAK POPUSTA (do 5. oktobra)

Kompanija BIG Shopping Centers objavila je da je njeno zavisno društvo, CEE-BIG B.V., kupilo tržni centar Promenada u Novom Sadu po ceni od 177 miliona evra, od čega će 105 miliona evra biti finansirano bankarskim kreditom vodećih evropskih banaka.

BIG-u je ovo 13. tržni centar.

Sledećeg vikenda, 19. i 20. oktobra, održaće se šoping vikend u Ušće shopping centru.
➡️ SPISAK POPUSTA

Jesam ja. Jedna porudžbina je stigla i sve poručeno je ok (uglavnom neke sitnice za kuhinju, staze za kupatilo, neki rančevi...). Sad čekam druga da stigne.

Inače, da li kupujete sok od pomorandže, da vam sjajno osunča dan, po ovoj "sjajnoj" ceni (1,5l)? :unsure:

viber_image_2024-10-13_11-12-34-550.webp

Taj isti sok je kod nas oko 2,60 evra ili 4,99 km. I stvarno je nerealno da nešto što se proizvodi u Srbiji u Srbiji se prodaje po najvišim cenama

Svi koji koriste Mastercard i utorkom, u fizičkim prodavnicama, plate mobilnim novčanikom (Apple Pay i Google Pay novčanici, kao globalna rešenja koja je Mastercard doveo na lokalno tržište, a postoje i banke koje imaju svoje sopstvene mobilne novčanike) ukupno najmanje 3000 dinara, dobijaju keš-bek od 1000 dinara. Akcija važi svakog utorka, zaključno sa 10. decembrom i najviše 5 puta možete dobiti keš-bek, tj. najviše 5000 ako iskoristite tu mogućnost tokom pet utoraka.

Preduslov je da unapred registrujete karticu na sajtu Mastercarda.
Detaljnije ➡️ https://www.mastercard.rs/sr-rs/korisnici/pogodnosti-i-promocije/aktuelne-kampanje/kes-bek.html

Ja sam baš danas platio više od 3k dinara, pa trebalo bi da legne u narednom periodu, često to bude kroz nedelju dana.

Koristio sam i ranije neke keš-bek promocije i uvek je prošlo ok. Poslednji put za plaćanje na benzinskim pumpama ovde i Hrvatskoj kreditnom Mastercard, 5% se vratilo.

Nisam uopšte znao za ovo, probaću i ja narednih nedelja. Šteta što nema više tih Cashback programa kod nas, u svetu ima za sve i svašta.

Ja sam koristio i prošli i ovaj utorak. Prvi keš-bek mi je stigao prekjuče i stigao je u evrima - 8,53.
Obično ja ovakve stvari ne ispratim, ali sada slučajno primetih reklamu na TV-u. Super ideja, samo se treba iskontrolisati i ne trošiti pare čisto da pređe 3000 dinara, već za nešto što ti stvarno treba.

Kupio sam robota za usisavanje, uhvatio neko sniženje pa umesto 200 je bio oko 130 evra. Odlična investicija, lepo i usisa mada malo teže tepih, što mi i nije problem jer imam samo jedan manji. Život je malo lakši sad 😂

Ja uložio malo veće pare u radnu/gejmersku stolicu. Dečko ima savršenu stolicu u kojoj me kičma nije nijednom zabolela i uzimao sam od njega, ali vreme je da imam svoju svakako. To nije investicija u nameštaj, nego u zdravlje.

Danas se otvara treći Mix Markt u Beogradu, u Dečanskoj br. 5 (blizu Doma omladine).
Povodom otvaranja, samo danas daju popust od 20% na sve, osim alkohola i proizvoda na akciji.
Radno vreme ove prodavnice je od 8-21h.

MM51yks.jpeg

4R9chUb.jpeg

Back