lv Letonija 2024: Dons - Hollow

Obzirom da je polufinale 100 % televote ovakav tip pesama na kraju nažalost gotovo uvek ostane neprimećen i na kraju bude siguran ispadak

Uhh dobro je pobedio je Dons, znaci 1/2 veceras moj skor, posle finskog horora na koje sam potrosio gledajuci to bezvezno finale, konacno da pobedi negde onaj ko zaista treba kao proslog vikenda u Ukrajini i Norveskoj, sada cekamo tu Italiju da iznenade i posalju Annalisu na Evrovziju nadam se da ce ona spasiti ovo vece ipak.....

Mislim da cijeli esc fandom navija da konačno prođu 🤞

A ja bi baš volio i da esc bude u nekoj baltičkoj zemlji uskoro 🙏

Bravo za Letoniju. Najmanje loša pesma je pobedila, bar neki normalan rezultat na NF 👍🏻

Uz malo sreće (+ druga polovina drugog PF), mislim da mogu presuljati u finale konačno. U prvom svakako ne bi imali nikakvu šansu.

Latvija izabrala da konačno prođe u finale. Balade itekako mogu dobro proći kod televotinga, ne mora sve biti trolanje, što su Letonci već više puta pokušavali.

Pa ovo je odlicno! Zadovoljan jos jednom. U sustini za sada, niko me nije nesto preterano razocarao ove godine. Jedino mi Spanija nekako wtf, jer je vokalno uzas, zaista, ali sa druge strane drago jer je pobedio njihov veliki favorit.

Meni je ovo među boljim pjesmama za sada,ali nisam siguran u finale.

Meni je onako, poslušao sam izvođenje iz finala sada, ali pratim SR. Nešto mi smeta, moraću pažljivo da slušam..

Pristojna pesma, ali mi trenutno ne daje ništa.

Mislim da je Letonija maltene jedina zemlja sa kojom ne uspevam da se konektujem prethodnih godina. Poslednji put su mi se dopali kada su slali Triana Park 2017.

Pristojna pesma, ali mi trenutno ne daje ništa.

Mislim da je Letonija maltene jedina zemlja sa kojom ne uspevam da se konektujem prethodnih godina. Poslednji put su mi se dopali kada su slali Triana Park 2017.
Kao ja da sam pisao, samo mi se dopala i ona iz 2018.

Bili su interesantni i prošle godine, ali nekako mi uvek završe ispod radara, jer me uopšte ne rade pesme koje izaberu. Čak mi je i dosadnjikavi Carousel bio pristojan, ali opet ništa.

Koliko je meni ovaj lik scary, djeluje kao da je pobjegao iz zatvora direkt na scenu

Letonija mi se poslednji put dopala 2015. A pre toga 2008. 😂 Jezivo nebitna zemlja. Čak mi je i Litvanija bolja.

Meni se Latvija dopada, čak mislim da će biti slijedeća baltička zemlja koja će pobijediti ako budu uzeli zamah i redali solidne rezultate, oni su mnogo spremniji da riskiraju nego Estonija i Litvanija i bili su 6-ti 2015. što ni Estonci ni Litvanci nisu uspjeli od tada.

Back