Zeleo bih u kratkim crtama da iskazem misljenje o prethodnim stranicama.
@Djole89 je napisao jako kvalitetan post o teskim situacijama u zivotu. Mogu da kazem da sam i licno proziveo neke momente koji menjaju zivot poput gubitka roditelja u adolescenciji, zivota u tudjoj kuci sa drugom zenom svog oca, teske finansijske situacije, konstantnih selidbi uzrokovanih tim stvarima. Svako ima neki svoj mehanizam koji ce da koristi u borbi protiv toga. U emotivno teskim situacijama, okretao sam se radu na sebi kao jedinoj investiciji koja ce se sigurno isplatiti.
@Lignjoslav probaj da gledas zivot kao platformu gde ti sve sto radis, radis za sebe. Ko ti se prikljuci i isprati, taj ostaje u tvom zivotu. Moj najtopliji savet je da potrazis strucnu pomoc. Licno ja, a verujem i jos drugih forumasa bi ti mogli preporuciti kvalitetnog strucnjaka koji ti ne bi govorio da nadjes devojku i takve floskule.
Kad je rec o ljubavi, sve je do kriterijuma. Ja sam u pubertetu imao kriterijum koji nije odgovorao mom realnom kvalitetu. I imao sam izbor - snizi kriterijum ili podigni svoj kvalitet. I onda uzmes asov u ruke i radis na sebi. Verujem da imas neko znanje na osnovu kog mozes da se zaposlis i obezbedis prihod. Za fizicki izgled princip je jednostavan - pazis sta jedes i budes aktivan fizicki. Tako krenes da gradis i samopouzdanje.
Od kukanja nema nista, a jos manje od izvinjavanja. Nema potrebe da to radis sebi.
I da, znam jednu osobu, koja jako dugo nije imala ni poljubac, do kasnih dvadesetih takoreci, a sad je u jako srecnom braku. Svakom dodje kada se izgradi kako treba