mt Malta 2024: Sarah Bonnici - Loop

Rezultati užas, skoro svi moji favoriti ispali. Euro fanovi svršavaju na Banana pjesmu. Nervira me kako je toliko malo potrebno da osvojiš glasove publike. Budi malo freak, uradi nešto čudno na sceni i televoting je tvoj. 😏

Ne verujem da ce pobediit, da je progutao celu bananu, mozda bi i imao neku sansu, ovako tesko.

Rezultati katastrofa. Meni od favorita ispali:
Thea Aquilina - Bloodstream
Miguel Bonello - Better off alone
Eliana Gomez Blancon - There's only flowers
Ne znam ko ima potencijala za pobedu možda Wild card.

IMG_20231124_234725.jpg

Ne verujem da ce pobediit, da je progutao celu bananu, mozda bi i imao neku sansu, ovako tesko.
Prošle godine bukvalno imao najviše bodova od žirija, ne vidim nikako scenario da neko drugi pobijedi

Što je najgore od svega mislim da će proći u finale Evrovizije ako pobijedi MESC hahaha, ko god se svidi djeci taj daleko dogura kod televotinga 😏

Žao mi je što Bewsa nije u finalu, ali svakako nf je katastrofalno tako da ko god da pobedi verovatno ostaje u pf esca. Sada svim srcem navijam za one devojke Erba, bar su one prošle kad već Dominic nije. Što se tiče tiki tiki taki taki, ako pobedi, bar će biti zabavno posmatrati kako se Malta blamira pred milionima gledalaca 😂

Sean Banan je u autorskom timu za "Banana"! 🙌😂🤭😁

Realno Venom je stvarno potencijal. Ako se malo još doradi mogli bi biti u TOP 10 kao 2021 sa Destiny. Miriana je i 2022. imala dobru pjesmu.

I meni što je više slušam, bolje nego Banana svakako. Ja se nadam da neće njega poslati...

Odlična je vokalno, stabilno, postojno.. Ceniću je na esc ako ode.. Ali nema čar, onaj "sparkle", neku draž, neki začin.. :)

U ovoj konkurenciji finalista "Sirena" all the way.. 😁🙌🏾

Pobediće ovaj Hili, mrtvo puvalo

Nek šalju ove Sirene bar malteški da čujemo, svakako neće videti f od finala

Back