Ipak mislim da EU ima vecu perspektivu na ovim prostorima nego OB. Tu bi se na duze staze odliv mozgova zaustavio ili bi barem imali vise imigracija nego emigracija.
Srećno! Ja sam bio u Poteri..Malo izvan vase diskusije, tokom leta ili rane jeseni bicu u Tv Slagalici, odlucio sam da se malo oprobam u nekom kvizu i za prvi put sam izabrao Slagalicu jer mi se cini kao najjednostavnija. Snimanje je u maju, testovi nisu bili previse zahtevni, nadam se makar nekoj pobedi uzivo.![]()
Hoćemo klipSrećno! Ja sam bio u Poteri..![]()
Kakvo je bilo iskustvo? Jel tragac bio moj mladi imenjak ili Milica?Srećno! Ja sam bio u Poteri..![]()
Žarko, sa njim i njegovom suprugom se družim, nakon toga i dan danas..Kakvo je bilo iskustvo? Jel tragac bio moj mladi imenjak ili Milica?
Da. Testovi nisu zahtevni. Prosle godine jedan moj komsija, drug je bio u Slagalici i izgubio je u 1/4 f. Njegovo iskustvo je lepo. Kaze da je imao u prvoj emisiji malu tremu i nakon toga nije. Najgore mu je bilo sto se u jednom momentu nije setio jednog odgovora, a inace zna. U tom momentu jednostavno stane mozak, kao da ti je odgovor na vrh jezika i nikako da izgovori. Bilo mu je posle opusteno. Naravno da nije kao kod kuce, ali nije tako strasno. Kamere skoro i nije primecivao.Malo izvan vase diskusije, tokom leta ili rane jeseni bicu u Tv Slagalici, odlucio sam da se malo oprobam u nekom kvizu i za prvi put sam izabrao Slagalicu jer mi se cini kao najjednostavnija. Snimanje je u maju, testovi nisu bili previse zahtevni, nadam se makar nekoj pobedi uzivo.![]()
Pa sad kad ode Milo uci ce Crna Gora a BIH isto kad Amerikanci isteraju do kraja SDA sa vlasti,tj kad se formira Vlada FBIH.OB je ekstra, samo treba nabediti Bosnu i Crnu Goru da uđu.