Offtopic

https://www.google.com/amp/s/www.ku...tocne-evrope-smatraju-da-je-kosovo-deo-srbije

Da se prisetimo ovog npr

Ili zajednickog skandiranja KOSOVO-SRBIJA sa navijacima na mecevima odigranim 2019.

A inace, kad vidim ono "Amerika je dosla do informacija..." i slicne stvari, sama vec ta konstatacija budi sumnju u fejk njuz i medijsku manipulaciju

Ili ono "Rusija planira da..."

Tesko je u ovoj situaciji razdvojiti prave od laznih vesti, tako da sve treba sa opasnom rezervom

Meni je jasno da neko širi propagandu i dezinformacije jer je za to plaćen i od toga živi, ali ljudi koji to rade besplatno???

Stefane28 to je privilegija, a ti više ne možeš ni da se sabereš. Trebalo je odavno.

OFFTOPIC TEMU ZATVORITI za političke pamflete, dezinformacije i političćku propagandu koja je usmerena i protiv naše zemllje.

Inače kako je krenulo na offtopicu uskoro ćemo saznati ovde da su ustvari i Jasenovac osnoali i vodili Srbi i sami sebe tamo deportovali ...

Da je ne daj Bože neko vanredno stanje kod nas, ovaj forum bi već imao ogroman problem sa radom jer bi bilo momentalnog upozorenja na to šta se ovde dozvoljava u objavama.

Ako nemate ni o čemu drugom pričati na offtopicu od milion tema NE MORATE NI I POLITICI.

Neki toliko kukaju i nariču kao da nisam na forumu nego na groblju među babama.

NITI NA JEDNOM ESC FORUMU ..nije dozvoljeno da se političari na ovaj način. Pa ne mora ni ovde.

A zanimljivo da samo tebi to smeta i nikome više. Je l' se pitaš možda zašto je tako?

Ovaj forum je od 2010. pokrivao sva moguća dešavanja kod nas i u svetu, ne znam zašto bi ruska agresija i invazija na Ukrajinu bila izuzetak.

Šta ako je Sarina pesma politička metafora, pa je čaršija = EU, muškarčina = Putin/Rusija, a sam lirski subjekat je Srbija, i svi bruje da je drugačija jer nije sankcionisala muškarčinu već kao ide ruku pod ruku s njim na opšte čuđenje i snebivanje čaršije 🤔

Šta ako je Sarina pesma politička metafora, pa je čaršija = EU, muškarčina = Putin/Rusija, a sam lirski subjekat je Srbija, i svi bruje da je drugačija jer nije sankcionisala muškarčinu već kao ide ruku pod ruku s njim na opšte čuđenje i snebivanje čaršije 🤔
I Zorjina isto :o Više nema okova = više nismo EU poslušnici

Back