Maco, gramatika i pravopis su nebo i zemlja..Pa dobije temperaturu od gramatičke greške...
Ma evo sve ću kako ti kažeš..Odgovori Marku na pitanje prvo, pa se onda hvataj za moje komentare!
Ih, čeka mene mnogo štošta u životu, pa vrv nikad dočekati neće..Pa dobro, pitanje te čeka kad se vratiš...
Pa eto, eto ti prilike da malo istražuješ, da se zanimaš, da empirijski potvrdiš kako to..@Mrm kako to, kako to, kad god ti netko ukaže na grešku u pisanju, uvijek imaš temperaturu 56,7 ili hodaš ulicom pa ti sunce smeta?
malo...sumnjivo
Svakako, brz oporavak želim![]()
Što ne bi imale ? Kad su se odlučili da ih prime i oni imaju pravo da kao punopravni gradjani izraze svoje stavove o bitnim pitanjima.Nego, šta kažete na ovo? Da li pridošlice imaju pravo na ovako nešto?
A u Srbiji jel bi imali?Naravno da nemaju prava na tako nešto, već treba da prihvate i da se prilagode načinu života u zemlji u koju su došli.
Ako im se ne sviđa, imaju kapiju pa nek idu kući što bi rekla Maja Nikolić.
Ne moraš baš svaku emociju da preneseš na tastaturu LignjoslaveNe dao Bog gospode Boze.
Prosto necu da prozivljavam 1993. i to sve zbog debilnih politicara. Iskreno, imam strah od toga znaci, zbog toga izbegavam da gledam vesti, samo gledam Arenu Sport i Pink Film kad je u pitanju TV.
Vucko mi bas daje utisak da je diktator i tiranin.
Potpisujem.Naravno da nemaju prava na tako nešto, već treba da prihvate i da se prilagode načinu života u zemlji u koju su došli.
Ako im se ne sviđa, imaju kapiju pa nek idu kući što bi rekla Maja Nikolić.
Pa ne, mada i ne shvatam poentu da protestuju u Srbiji protiv LGBT koja gotovo da nema nikakva prava. Jedino da protestuju zbog samog postojana LGBT zajednice.Pa pitam, da li bi trebali da protestvuju protiv LGBT u Srbiji na primer?
Nisan siguran da je LGBT stvar načina života u nekoj određenoj zemlji baš..![]()