Offtopic

@Mrm kako to, kako to, kad god ti netko ukaže na grešku u pisanju, uvijek imaš temperaturu 56,7 ili hodaš ulicom pa ti sunce smeta?
malo...sumnjivo

jinfav-jinfavour.gif

Svakako, brz oporavak želim 😘

Odgovori Marku na pitanje prvo, pa se onda hvataj za moje komentare!

• Love
Reactions: Mrm
@Mrm kako to, kako to, kad god ti netko ukaže na grešku u pisanju, uvijek imaš temperaturu 56,7 ili hodaš ulicom pa ti sunce smeta?
malo...sumnjivo

Svakako, brz oporavak želim 😘
Pa eto, eto ti prilike da malo istražuješ, da se zanimaš, da empirijski potvrdiš kako to.. :)

Hvala.

Naravno da nemaju prava na tako nešto, već treba da prihvate i da se prilagode načinu života u zemlji u koju su došli.

Ako im se ne sviđa, imaju kapiju pa nek idu kući što bi rekla Maja Nikolić.
A u Srbiji jel bi imali? 😌

Kakve to ima veze? Moj stav je generalno da doseljenici treba da prihvate način života u zemlji u koju su došli (sa svim plusevima i minusima), pa nebitno da li su došli da žive u Kanadu, Italiju, Srbiju ili Kinu.

Pa pitam, da li bi trebali da protestvuju protiv LGBT u Srbiji na primer?
Nisan siguran da je LGBT stvar načina života u nekoj određenoj zemlji baš.. 🤔

Ne dao Bog gospode Boze.

Prosto necu da prozivljavam 1993. i to sve zbog debilnih politicara. Iskreno, imam strah od toga znaci, zbog toga izbegavam da gledam vesti, samo gledam Arenu Sport i Pink Film kad je u pitanju TV.

Vucko mi bas daje utisak da je diktator i tiranin.
Ne moraš baš svaku emociju da preneseš na tastaturu Lignjoslave

Naravno da nemaju prava na tako nešto, već treba da prihvate i da se prilagode načinu života u zemlji u koju su došli.

Ako im se ne sviđa, imaju kapiju pa nek idu kući što bi rekla Maja Nikolić.
Potpisujem.

A i nas prosecan narod smatra da je LGBT najvise kriv za trenutno stanje u Srbiji, prvo sto im pada na pamet je obavezno streljanje LGBT osoba.

Nisu LGBT osobe krive sto se Vucko igra sa nama i jase nas deceniju i vise.

Pa pitam, da li bi trebali da protestvuju protiv LGBT u Srbiji na primer?
Nisan siguran da je LGBT stvar načina života u nekoj određenoj zemlji baš.. 🤔
Pa ne, mada i ne shvatam poentu da protestuju u Srbiji protiv LGBT koja gotovo da nema nikakva prava. Jedino da protestuju zbog samog postojana LGBT zajednice. 😂

Nisu mi baš primeri za poređenje jer u Kanadi LGBT zajednica živi normalno i ima sva prava i to jeste način života tamo. Zaista ne smatram da je normalno da grupa došljaka daje sebi za pravo da protestuje. Može da im se ne sviđa, ali moraju da prihvate da je to tako.

E pa zato sam te i pitao Milane..

Pritom nema tu đošljak, nedošljal, ovde mora da se razjasni prvo da li se radi o građanima Kanade ili ne?

Svi državljani, nevezano za religiju, imaju slobodu govora i slobodu okupljanja, sve dok ne pozivaju na nasilje, i dok ne šire govor mržnje, ili na bilo koji drugi način ugrožavaju prava drugih državljana.

Mogu da imaju svoj skup sve dok ne ugrožavaju druge.
U Kanadi su svi osim domorodačke populacije došljaci.
Bilo bi malo sumanuto dati slobodu govora samo Inuitima i ostalim domorodačkim narodima.

Kanada relativno lako daje državljanstva strancima, tako da je 41% zemlje prva ili druga generacija Kanađana 😳

3% državljana je islamske veroispovesti, tako da mi nije jasno o kojim milionima demonstranata se ovde govori (osim ako im se ne pridruže fašisti raznih fela i religija) lol
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Canadians

Back