Offtopic

Pričala je o tome pre pola godine, ali valjda još ništa definitivno. Navodno sledeće godine.

@Evrovizija2024 baš sam je gledao juče u Premijeri, pričala da je imala nastup u Sarajevu i setio se tebe. Jesi bio na tom nastupu možda?

Baš juče komentarišem na temi kako mi je čudno da je nije zakazala. Auu

Ali što građanska Hrvatska u komentarima na portalima kmeči jer im uvozimo jeftine cajke, LOVEEEE

Ona i fizički baš liči na Cecu :love: - poharala je Balkan svojim glasom.

Ceci prodaja karata za koncert u Kragujevcu i ne ide spektakularno, nudi 2+1 gratis karte. Primjećujem da je u zadnje vrijeme narod u Srbiji baš dosta pljuje po komentarima.

Pod hitno joj je potreban novi album ukoliko ne želi i ona u svoju flop eru, jer je narod dobio novu bolju kraljicu estrade

Pa tesko ona moze da propadne mada moze da bude muzejski eksponat kao Dragana Mirkovic i da puni arene na staru slavu

Ceca je ostavila preko 50 hitova koji će se slušati i za 100 godina. Ušla je u legendu kao Toma Zdravković, Silvana, Brena, Tozovac.. Kad oseti da nema interesovanja ona se više neće ni baviti pevanjem. Postigla je sve što se može postići u karijeri. Ne znam kako ona može da propadne. Aleksandra je na početku karijere, tek je gradi. Treba tek da snimi pesme koje će se pamtiti. Ali me mnogo raduje njen uspeh. Vidim da ni u Nišu nema više karata.

Pa Ceca moze da propadne u smislu da nema aktualnih hitova vise.

Čolić sada retko ubode hit. Kao i Brena. Dragana isto.

Ali uvek se moze pevati na staru slavu.

Napravila je ona dosta veliku pauzu. Proslo je vec 7 godina od poslednjeg albuma a u to vreme nije izbacila nijedan singl.

Pa imala je i Ceca flop albume - Ljubav živi, pa neke singlove...

Back