Offtopic

Ja ne pratim više ta pjevačka takmičenja jer rijetko ko od njih postane zvijezda, zanima me samo cijeli paket. Nisam nikad The Voice gledao.

U suštini baladu ne bih slao ni pod jednim uslovom. To neće dobiti podršku žirija, neće postati hit, neće dobiti podršku televotnga, dijaspore. Gubljenje vremena
Ali Omikrone ti gledas kako je Nevenina pesma i Sanjina prosla kod zirija. Pa to su takve nebitne dosadne pesme, bezlicne, prosecne balade, koje nisu nikakav utisak ostavile. Nikakvu emociju, nikakvu najezenost, nista da te dirne, i proslo je kroz zirija onako kako se i ocekivalo. Prave mocne produkcijski, kvalitetne emotivne zestoke balade ziri i te kako zna da prepozna, prva Francuska ove godine, pa mnoge takve prethodnih godina.

RTS će tražiti objašnjenje EBU čim pismo stigne u Švajcarsku običnom preporučenom poštom jer nisu imali para za DHL.

Pa hoće da budu među ovima što se žale jer to sad tako treba i moralni je imperativ, a neće da se zameraju Izraelu pa da se žale direktno na njihovu delegaciju (kao što su uradile neke od drugih delegacija), pa onda kao ajmo ova nepravda ovde sa Holandijom.

"Ja znam koliko posla imam sa svojim projektima, pjesmama, a i sa svojim životom pa ne znam, iskreno, bih li mogla ispratiti sve to što nosi sudjelovanje na Eurosongu, ali tko zna, evo, neka ostane otvorena ta opcija!"

Ma neće se ona nikad na PZE prijaviti 😂

Spisak učesnika prvog festivala Biser Jadrana u Tivtu koji će se održati 29. juna:

1. Makadam | Palo je sidro u more
  2. Daniel Popović i Džuli (Julija) Popović | Utopija
  3. Mićo Vujović | Gordana
  4. Bane Nedović | Srce razum ne pita
  5. Katarina Bogićević Kejt | Azurna noć
  6. Stevan Faddy | Dobri ljudi
  7. Jelena Zvicer | Udahni, zažmiri
  8. Jelena Božović | Noć bez sna
  9. Doris Deković | Da volim te
  10. Danijel Milić | Ne lomi mi krila
  11. Filip Sjekloća | Sujeverje
  12. Vanja Radovanović | Zrela smokva
  13. Milorad Mijušković | Studentsko veče
  14. Princ | Čardak
  15. Petar Wagner Fantom | Da ljubim te
  16. Jelena Vukojević | Bivši
  17. Saša Lazarević — Kudra | Sve po starom
  18. Ana Stanojević | Ološ
  19. Igor Cukrov | Ono nešto to si ti
  20. Lorenca Lola Puhar | Gotova je naša priča
  21. Karlo i Mandolinski orkestar „Okruk“ | Boli me
  22. Ana Petan | Ljubav uvijek pobijedi
  23. Martinijan Kirilovski | Zmaj
  24. Neno Murić | Ko sam ja
  25. Euforija | Kako si mogla

Meni Džehvin album ništa specijalno, očekivao sam više.. Što se tiče spotova i vizuala, to je vrhunski odrađeno, sviđa mi se tamna kosa i promena imidža. Od pesama "Ostavljaš, Čuka, Bruka i Aya Sofija" i duet sa Devitom da su mi ok, ali ništa wow. Sviđa mi se orijentalni zvuk u Ayi. Nove pesme Barbare Bobak mi se sviđaju, najviše Slabiji i Haos. Što se tiče MP i Evrovizije:

Pobednica u zemlji kojoj se rodila :ch:

Džehva rekla da će biti u žiriju jednog novog takmičenja 😳

Nadam se da konačno dobijamo The Voice, ali ona mi nije za žiri na tom takmičenju
Da nije IDJ opet? Mada mislim da je Nataša rekla da će biti i u trećoj sezoni.

Meni je Teodorin album baš dobro legao, Vodolija, Cinema i Bruka su mi na replayu. A vidim i Karma mi se nakon nekoliko slušanja počinje sviđati. Meni je kliknulo, e sad moguće da je ovima koji su je godinama slušali ovo dosadno, ja sam tek nedavno neke pjesme od Teodore počeo slušati.

Back