Ali Omikrone ti gledas kako je Nevenina pesma i Sanjina prosla kod zirija. Pa to su takve nebitne dosadne pesme, bezlicne, prosecne balade, koje nisu nikakav utisak ostavile. Nikakvu emociju, nikakvu najezenost, nista da te dirne, i proslo je kroz zirija onako kako se i ocekivalo. Prave mocne produkcijski, kvalitetne emotivne zestoke balade ziri i te kako zna da prepozna, prva Francuska ove godine, pa mnoge takve prethodnih godina.U suštini baladu ne bih slao ni pod jednim uslovom. To neće dobiti podršku žirija, neće postati hit, neće dobiti podršku televotnga, dijaspore. Gubljenje vremena
Jel znaš da sam sanjala Đorđa Davida zbog tebeRTS će tražiti objašnjenje EBU čim pismo stigne u Švajcarsku običnom preporučenom poštom jer nisu imali para za DHL.
Bolje nego da sanjaš Martina zbog Petrove profilneJel znaš da sam sanjala Đorđa Davida zbog tebe![]()
Lep covekBolje nego da sanjaš Martina zbog Petrove profilne
Da nije IDJ opet? Mada mislim da je Nataša rekla da će biti i u trećoj sezoni.Džehva rekla da će biti u žiriju jednog novog takmičenja
Nadam se da konačno dobijamo The Voice, ali ona mi nije za žiri na tom takmičenju