Offtopic

Politikom se inače bave ljudi bez srama i gladni moći. Nemam veru da će ikad biti bolje dokle god narod ponavlja ko mantru da su drugi gori od njih.

Politika je prestava za siromahe. Putin ostavio S u BRICS-u za Srbiju, Trump izabran opet za precednika, NATO se raspada, jel ima ko atomsko skloniste ili makar atomsku kabanicu za prodat?

O njihovom moralu najbolje govori cinjenica koja je vezana bas za moj lokalni kraj.

Ovde kod nas vec duze vreme "drma" jedan lokalni serif i, prakticno, ceo grad je njegov. Bavi se kriminalom duzi niz godina i to ceo grad zna. Ministar Selakovic je svojevremeno rekao kada je dolazio ovde (a tada inace ovde SNS nije bio na vlasti) kako ce, cim preuzmu vlast, njega da uhapse i "posalju ga tamo gde zasluzuje". Cak je bio i snimak toga na YT-u, sad je sklonjeno.

I sta se desilo u medjuvremenu? Oni su preuzeli vlast, a on je preleteo kod njih. I ne da ga nisu uhapsili, nego im je on glavni covek na lokalu i sad je jos jaci nego sto je bio jer ima njihovu zaledjinu. Odjednom vise nije ni lopov ni kriminalac.

SNS i njihov moral....a ne sumnjam da ima jos sijaset ovakvih slucajeva sirom Srbije.

Brnabić je meni najveće razočarenje od cele SNS garniture. Jeste da sam bio klinac kad se pojavila, ali mislio sam da je ona neki novi talas u SNS, novo lice... Kad ono, ispade jedno od najantipatičnijih lica vlasti. Doduše nije ni bila SNS kad se pojavila koliko se sećam, ali svakako vlast = ON.

Video sam da je Tramp pobedio...! Vučku, njegovim pobornicima i usijanim nacionalističkim konzervativnim glavama u Srbiji koji su navijali za njega želim još jednu hoklicu na kojoj će Vučić da se primora da potpiše nezavisnost Kosova i na taj način ponizi Kurtija jer on nije uspeo da izdejstvuje to priznanje...

Meni je zaista mučno da ih uopšte gledam i slušam, bukvalno mi se povraća od njih. Sinoć sam uhvatio momenat uživo prenosa na N1 kada je Šizoje opkoljen svojim lešinarima davao izjavu ispred prostorija SNS i isti ti lešinari, odnosno otprilike tridesetak bezubih imbecila su bukvalno izgurali reporterku N1 iz mase uz salvu uvreda, ne dozvolivši joj da se približi, dok su sa druge strane u prvim redovima uz predsednika bili Informer, Kurir, RTS, Pink i ostala go**a. A koliko sam čuo, ta njegova izjava se svodila na to da će oni ponovo nekoga da pobede. Znači, gomila porodica je uništena i unesrećena njihovom krivicom, a psihopata ponovo govori o sebi, nekakvoj pobedi i gomili nebuloza i političkih konotacija koje veze nemaju sa tragedijom koja nas je zadesila. Za ovu ekipu koja nam uništava živote već više od deceniju treba stvarno izmisliti poseban krug pakla, ne znam šta bih drugo rekao.

Obožavam što ćemo sad progutati i to što je vlast sponzorisala uništavanje Gradske kuće.

Pa i neka mi je promaklo kad je bespredmetno dizanje uzbune. Ovakva vest uopšte ne zaslužuje ovakvu senzaciju.

Pa meni ima smisla. :) Pobeda Trampa i izjava da nece pomagati napadnutoj zemlji EU, clanici NATOa ukoliko ne plate nego ce jos podrzavati Rusiju ima smisla s tim tek da je tu preporuku napisao bivši finski predsednik, a Finci su najbliži tom potencijalnom udaru. Ne verujem da je iko stvarno ocekivao da Rusija napadne i udje u rat sa Ukrajinom, tako da mislim da je i sad sve moguće.

Back