Dobro je što nismo Kipru dali, srećom Jermenija dobila retke poene ove godine, zaslužili su i drago mi je zbog njih.
Realno 9/10 pogodjenih, tacno sam osetio i pogodio naš senzibilitet i mentalitet, eto malo je falilo i Moldavija da upadne (srećom nije!) ,čudi me i Gruzija da je tako nisko pa čak i Izrael, deluje mi da bi se kod nas većinski slušala Noa Kirel.
Mada dobro opet to je samo 34 osobe, realno na Evrovziji kontam da iz naše zemlje putem sms poruka stigne verujemo stotinak hiljada glasova u zbiru, ako je za DORU stiglo 90 hiljada ove godine, onda sigurno kod nas bude 100 hiljada glasova makar za finale evrovzije.
Svakako će ova tabele OGAE foruma mnogi drugacije izgledati sada u maju.
Primetno je da obicno 4 do 5 zemalja koje budu na OGAE na kraju glasanja medju 10, da jako lose prodju na evrovziji u maju, ili ispadnu cak u polufinalu, ili budu statisti u finalu.
Ove godine vidim UK kao statiste broj 1 oni će propasti 100% , Boga mi odmah iza njih mi je jako sumnjiva Francuska, zatim Izrael, pa Španija i na kraju Češka i Austrija, od tih 6 zemalja će 4 do 5 država biti 100% van top 10 ove godine u finalu Evrovzije, videćete...