OGAE glasanje 2023

Eto ti.. zbog "braće" Rusa izgubismo "braću" Ukrajinci izgleda za sva vremena, eeeh...

Politika je poslednja reč koju povezujem sa ovim takmičenjem, bukvalno na ovom takmičenju uvek pobedi i dobro prodje isključivo zemlja koja ima najbolju pesmu uz to i najbolji glas i nastup i nikada srećom nije bilo niti će biti komšijskog glasanja, ili glasanje žirija fingirano, to nije moguće naravno....

Članovi OGAE Ukrajina nam nisu dali ni poen, mada me ni ne čudi nakon što su nas prošle godine pljuvali više puta.
vera-ljubav.gif

Prošle godine su u top 10 na ovom glasanju bili:
- Italija 2. Mesto- na Evroviziji 6.
- Holandija 4.mesto- na kraju nije ni u top 10 ušla
- Francuska 6. Mesto 175 poena
Na kruju bili pretposlednji u finalu (24. mesto)
- Poljska 7. Mesto 144 poena
Na kraju duplo slabije odn. 14.mesto
- Albanija 9.mesto 88 poena
Nije ni u finale prošla!
- Austrija 10.mesto 73 poena
Isto finala videla nije..
- Kipar je bio na visokom 12. mestu, a na Evroviziji isto kao prethodne dve..

To nije važno jer cilj OGAE glasanja nije da predvidi rezultate na Evroviziji već pokaže koje pesme su favoriti kod fanova. Takođe glasa se pre proba, baš kao što glasamo i mi na forumu.

Šta mislite koje pesme su u vrhu kod članova OGAE Srbija? :cool:

Ne znam kome dajemo koliko poena, ali otprilike hajde da probam predvideti kojih 10 zemalja su usle u top 10 kod OGAE Srbija, medju 10 su:
Švedska, Finska, Austrija, Češka, Slovenija, Francuska, Italija, Španija, Moldavija i Norveška.

To nije važno jer cilj OGAE glasanja nije da predvidi rezultate na Evroviziji već pokaže koje pesme su favoriti kod fanova. Takođe glasa se pre proba, baš kao što glasamo i mi na forumu.

Šta mislite koje pesme su u vrhu kod članova OGAE Srbija? :cool:
Suspence… zeljno cekamo iznenadjenja.

Ako sam pogodio 7/10 smatraću da sam solidan prognozer, jer ipak i jeste, ali i nije zahvalno naše glasanje prognozirati, pritom pojma nemam ni koliko broj ljudi je glasao, niti koliko ima članova, ali eto po našem nekom mentalitetu plus koje zemlje su favoriti dobio sam ovih realnih top 10 od Srbije

12 Austrija, Španiji bar poen, nadam se, a očekujem da je Slovenija u top 5. Klasika, Švedska, Finska, Norveška u top 5 isto.

Volio bih da Jermenija i Kipar dobiju nešto, ali sumnjam.

Znam da je tesko verovatno, ali bi bilo lepo da nesto dobije i Hrvatska, znam da ima dosta ljudi koji vole tu pesmu, ali ima i dosta hejtera, i onda dzabe i 10 njih da ih stave visoko, ako ce ih 20 staviti jako nisko i nece u zbiru uspeti ni poen da dobiju, to je kao ziri na evrovziji od 5 clanova jedan clan te stavi na prvo mesto ostali na poslednje ii..

Pa samo glasamo za top 10, tako da niko ne može da spusti nekog jer je "hejter" kako kažeš. Dakle, bitno je da pesme dobiju poene, a manje je važno da li je nekom na 11. ili 36. mestu jer od tog člana neće dobiti poene, ni pozitivne ni negativne što bi se reklo.

Kada danas izlaze naši rezultati i koja još zemlja osim nas izbacuje glasove?

Neće Hrvatska ništa dobit, ovo su države koje mislim da će dobit bodove od OGAE Srbije: Finska, Švedska, Austrija, Slovenija, Španjolska, Francuska, Armenija, Norveška, Italija i Cipar(ovdje može i Češka umjesto Cipra)

Back