Kao prvo Konstrakta je i kod nas rasturila kod zirija dobila 3 dvanaestice, jednu desetku i kao fora glasove od Nede, drugo milion mimova je bilo mesecima za Konstraktu, nastup je bas bio umetnicki posebno na PZE, pesma zarazna i melodicna, onaj bila zanimljiva i svi su govorili o njoj posebno stranci, tako da je ono beda od zirija da dobije svega 87 poena, a toliki je hajp imala, neka druga zemlja bi glavu dajem opet ponavljam razbila po žiriju, a drugo nije Finska baš sada toliko nevidjeno remek delo, žiri bas cesto ume ukanaliti melodicne i brze pesme i jako retko daje ogroman broj poena brzim pesmama, bukvalno jednom u 100 godina ako si primetio se desi da u top 3 ili top 5 kod zirija bude brza pesma, od 5 pesama u proseku mozda jedna bas jako brza i melodicna pesma zavrsti sa makar top 5 plasmanom zirija fazon 160 do 170 poena u vrh glave..
Švedska je od pocetka ogroman favoriti i sve sim njihove pobede bi bilo iznenadjenje, Loreen ce dobiti solidan broj poena publika i zirija, tako da makar bila 2. mesto u obe kategorije to je opet dovoljno za pobedu, ali sto se mene tice i ne mora pobediti Loreen, meni je 2012. godine pesma ipak bila bolja i zanimljivija kao i sam nastup, Loreen je vec vidjena, ali opet i dalje ima ono nesto, ima glas, harizmu i zanimljiva je kao pojava iskreno.
Zaboravi to da ce Loreen imati 150 poena manje od Finske po publici, nema sanse, evo i prethodnih godina se to nije desavalo, cast izuzecima hajde prosle godine je pobednik publike imao 439 poena, ali to se jednom desilo i nikada vise, evo i Maneskin kada je vise zemalja ucestovalo plus jedva presao 300 poena pre toga 2 godine mislim je pobednik publike imao ispod cak 300 poena...