Ja sam skroz neobavešten, mislio sam da se radi o biološkom muškarcu,Ne vidim problem u sudjelovanju Alžirke s obzirom da je ŽENA, ma kolika joj god razina testosterona i čega sve ne bila. To što se druge ne mogu izboriti s njom je njihov lični problem
Gdje da se onda natječe uopće? Ne sa ženama, ne s muškarcima, s kim onda?
 ali ako je žena onda je ok... šta znam....
 ali ako je žena onda je ok... šta znam.... Pričalo se i da je Martina Navratilova zapravo bila muškarac pa je promenila pol ne bi li pobeđivala; Ima i fora u Will & Grace-u kad se Karen priseća kako je muvala u nekom disko klubu 80-tih.
 Pričalo se i da je Martina Navratilova zapravo bila muškarac pa je promenila pol ne bi li pobeđivala; Ima i fora u Will & Grace-u kad se Karen priseća kako je muvala u nekom disko klubu 80-tih. 
Gledam sad ovaj dzudo al muski meni ovo stvarno nije korektno, prevelike razlike su u visini i tezini i nekako mi je sve nekorektno. Kud uzeh da gledam. A i ova francuska publika mi ide na nerve kao gladijatorska arena.
 Tako da što se težine i veličine tiče nije to toliki uticaj. Jeste ali može se prevazići tehnikom. Zato postoji toliko pravila i načina kako da dobiješ poen.
 Tako da što se težine i veličine tiče nije to toliki uticaj. Jeste ali može se prevazići tehnikom. Zato postoji toliko pravila i načina kako da dobiješ poen.Ma ne prihvatam!U džudou prvu stvar koju učiš tj jedna od prvih jeste kako da baciš svog protivnika na zemlju i kako da se održiš gore sa njim ma kolko god da je težak. Ja sam rvao sa dečkom koji je 50 kilograma (i više verovatno) teži od mene pa sam uspeo da ga nateram da se preda. Sve je stvar tehnike.Tako da što se težine i veličine tiče nije to toliki uticaj. Jeste ali može se prevazići tehnikom. Zato postoji toliko pravila i načina kako da dobiješ poen.
 pogotovo za žene neka dodaju kategoriju od 100 kila a ne od 78. a evo sad ovaj francuz naspram ovog iz koreje ima 2m uhvati ga za kragnu ne trepne, kako to moze ovaj iz koreje uraditi kad je nizi 2-3glave? Da skače u vis?
 pogotovo za žene neka dodaju kategoriju od 100 kila a ne od 78. a evo sad ovaj francuz naspram ovog iz koreje ima 2m uhvati ga za kragnu ne trepne, kako to moze ovaj iz koreje uraditi kad je nizi 2-3glave? Da skače u vis?Letonija je prva u svetu ukoliko ne grešim tako da nema razloga za dramu, nemaju nijedan porazBasketaši izgubili od Letonije... mislim da nam je bolje ovo prestati pratiti
Razočarenje je više zbog toga što je jasno da ovde neće biti zlato ipak...Letonija je prva u svetu ukoliko ne grešim tako da nema razloga za dramu, nemaju nijedan poraz
Nikad ne znaš.Razočarenje je više zbog toga što je jasno da ovde neće biti zlato ipak...