Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Bolje oni nego sredovecni ljudi sa losim dizni baladama. Mora neko da popuni broj do 30+ pesama.

Ma gde da prođe, nema sile. Pa pola pesama koje prođu konkurs su za kantu za smeće, ne smem ni da zamislim kakve su te pesme koje ne prođu.

Nama sad treba neka mirnija pesma tipa In love for a while (Svajcarska 2011). 🥰

Nama treba preskupa odlicna produkcija, dosta ulozenih para u pesmu i nastup, veliki tim koji bi sve to radio. A to danas moze da uradi Prijovicka. Ne uzimajuci u obzir njenu energiju i sve to, ali ovakva dominacija u pesmama i produkciji nije se odavno videla.
Pa da, zapravo ekipa koja radi Priji pesme je jedna od retkih koja pravi dobre hitove danas, Braja i Dejan Kostic. Samo sto niko osim Balkanaca ne voli toliko pop folk.

Imali smo ove godine tihu pesmu i slican rezultat.
Tihu da, mirnu ne. Pomalo cak i uzmenirujucu.

Pa da, zapravo ekipa koja radi Priji pesme je jedna od retkih koja pravi dobre hitove danas, Braja i Dejan Kostic. Samo sto niko osim Balkanaca ne voli toliko pop folk.
Pa nisam siguran, seti se koliko su pocetkom 2000ih Turska i Grcka kidale sa tim. Samo treba da se uradi dobro, a ne prosecno jeftino kao sto se cesto radi kod nas.

Ne znam šta da očekujem od ovoga. Imena ne moraju ništa značiti a za ove što pišete za polovinu nisam čuo a za ove što sam čuo, ne radujem im se.

Ovogodišnji izbor je bio očajan, jedino su iole ok bili onaj mali koji je delovao poluautistično, ne znam kako se zove sad, mala od Kovač Kristine i Baloš.

Pa nisam siguran, seti se koliko su pocetkom 2000ih Turska i Grcka kidale sa tim. Samo treba da se uradi dobro, a ne prosecno jeftino kao sto se cesto radi kod nas.
Pa čim Braja nikada do sada nije poslao pesmu na Beoviziju, ne verujem da će ni u budućnosti nažalost.

Ne znam šta da očekujem od ovoga. Imena ne moraju ništa značiti a za ove što pišete za polovinu nisam čuo a za ove što sam čuo, ne radujem im se.

Ovogodišnji izbor je bio očajan, jedino su iole ok bili onaj mali koji je delovao poluautistično, ne znam kako se zove sad, mala od Kovač Kristine i Baloš.
Nikad gori PZE

Bitno da ti nisi dosadan sa Karleušom i listom block. 💀

Samo sam napomenuo da su njih troje opravdali očekivanja svojih učešća kao afirimisana imena, što se naših predstavnika tiče, ne znam šta u toj konstataciji može biti dosadno. Na kraju krajeva, i afirmisana i neafirmisana imena imala bi podjednaku šansu i podršku, sve zavisi samo i isključivo od pesme.
Mada doduse Jelena Tomasevic je bila afirmisana tada na nivou Zorje. Jedan uspesan nastup na Beoviziji i to je to. Tek je kasnije ona izgradila karijeru. I kasnije je i propala.

JT treba da digne Joksimoviću spomenik - Jutro 2005, angažovanje u filmu Ivkova slava, Oro i Evrovizija 2008, kompletan prvi album koji joj je radio, promocija na svojim koncertima kao specijalnog gosta; sve do Beovizije 2005 je tavorila po festivalima bez hita (Zrenjaninski festival, Evropesma 2004, Budva čini mi se...) Joksimović je uspeo i jednu Milenu Vučić da izvuče iz anonimnosti sa samo dve pesme koje se i danas pevaju u ZG i drugim talent show programima. Čovek je muzički genije. Vrlo je moguće da sada i za ESC ne bi napravio nešto konkurentno, ali trebalo je takav potencijal mnogo više koristiti. Ah koliko je samo Milanov radio za ESC. :(

Status
Not open for further replies.
Back