dracarys
Ekspert
Isto, ako mora, dosta je Filari.Joj ovog znam iz ZG, pojma nema sa pevanjem. Sve kao neki šou izvodi.![]()
Obojica se trude, ali na kraju jedno veliko ništa
Isto, ako mora, dosta je Filari.Joj ovog znam iz ZG, pojma nema sa pevanjem. Sve kao neki šou izvodi.![]()
Pa niko nije rekao da jeste... Kada i ako se pojavi neko ko je "bitan" i kaže da se prijavio, objaviću i to...Jao mnogo bitna persona![]()
Užas, on je nova, lošija i iritantnija verzija Save Perovića....
Može li iritantnije od Sava Perovića?Užas, on je nova, lošija i iritantnija verzija Save Perovića....
Pa da, zapravo ekipa koja radi Priji pesme je jedna od retkih koja pravi dobre hitove danas, Braja i Dejan Kostic. Samo sto niko osim Balkanaca ne voli toliko pop folk.Nama treba preskupa odlicna produkcija, dosta ulozenih para u pesmu i nastup, veliki tim koji bi sve to radio. A to danas moze da uradi Prijovicka. Ne uzimajuci u obzir njenu energiju i sve to, ali ovakva dominacija u pesmama i produkciji nije se odavno videla.
Imali smo ove godine tihu pesmu i slican rezultat.Nama sad treba neka mirnija pesma tipa In love for a while (Svajcarska 2011).![]()
Tihu da, mirnu ne. Pomalo cak i uzmenirujucu.Imali smo ove godine tihu pesmu i slican rezultat.
Pa nisam siguran, seti se koliko su pocetkom 2000ih Turska i Grcka kidale sa tim. Samo treba da se uradi dobro, a ne prosecno jeftino kao sto se cesto radi kod nas.Pa da, zapravo ekipa koja radi Priji pesme je jedna od retkih koja pravi dobre hitove danas, Braja i Dejan Kostic. Samo sto niko osim Balkanaca ne voli toliko pop folk.
Pa čim Braja nikada do sada nije poslao pesmu na Beoviziju, ne verujem da će ni u budućnosti nažalost.Pa nisam siguran, seti se koliko su pocetkom 2000ih Turska i Grcka kidale sa tim. Samo treba da se uradi dobro, a ne prosecno jeftino kao sto se cesto radi kod nas.
Nikad gori PZENe znam šta da očekujem od ovoga. Imena ne moraju ništa značiti a za ove što pišete za polovinu nisam čuo a za ove što sam čuo, ne radujem im se.
Ovogodišnji izbor je bio očajan, jedino su iole ok bili onaj mali koji je delovao poluautistično, ne znam kako se zove sad, mala od Kovač Kristine i Baloš.
Mada doduse Jelena Tomasevic je bila afirmisana tada na nivou Zorje. Jedan uspesan nastup na Beoviziji i to je to. Tek je kasnije ona izgradila karijeru. I kasnije je i propala.Bitno da ti nisi dosadan sa Karleušom i listom block.
Samo sam napomenuo da su njih troje opravdali očekivanja svojih učešća kao afirimisana imena, što se naših predstavnika tiče, ne znam šta u toj konstataciji može biti dosadno. Na kraju krajeva, i afirmisana i neafirmisana imena imala bi podjednaku šansu i podršku, sve zavisi samo i isključivo od pesme.
Znači hvala bogu da smo preležali ovu bolest. Čak i ona moja čuvena teorija da gledanost ESC u Srbiji zavisi od imena više ne važi, što je dokazala Konstry. Za gledanost i hajp je potreban hit.Meni je ta prica o velikim imenima tako 2010e
Dosadna mi je ta prica majo izvini