Sara ne treba da se osvrće ni na jednu njenu staru formulu, valjda smo do sad skapirali da takav tip muzike na evroviziji mora da bude prilagođen strancima, da ima veliki komercijalni potencijal, pesma i nastup moraju biti moderni i nastup mora da ima neki jako upečatljiv momenat, znači jednostavno mora neki dancebreak ili neki instrumental gde će se otkinuti od igranja jer poslednjih godina samo na taj način takve pesme donose rezultate, fuego, slomo, unicorn, a to su sve pesme koje bez tih nastupa ne bi uradile ništa. Hurricane su imale top nastup, ali nije bio taj upečatljivi momenat, imale su i dancebreak u pesmi koji su protraćile na hodanje po pisti, pritom im koreografija nije bila najubedljivija, a i nisu bile baš uigrane, Sanja ni jednom nije čučnula kako treba, osim tog okretanja rukom što je neko već spomenuo. Muškarčina je bila po meni top u svakom smislu i nastup stvarno je bio odličan, ali mislim da je i tu u nastupu falio taj viralni momenat na koji će publika u areni napraviti žurku. Od njenih pesama možda bi mi za ESC najbolja bila Divlja, stranci vole taj M*ruv stil, samo u nekom drugom obliku malo prilagođenija za ESC i na engleskom, jer realno teško da će Bop na srpskom uraditi nešto, ali dobro ako je mogao Luka da zajebe sistem i pošalje pesmu skoro celu na engleskom mogu i drugi.