Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Iskreno mislim da Aleksandra Prijović ne cilja na Evroviziju pošto je to više pop takmičenje, a ona je folk

Zena rasprodala dve arene, nece ona na ESC ni u sledecem zivotu, nije joj potrebno

A šta mislite na ovo: Sanja Vučić i Nucci opet nešto naprave kao Đerdan i prijave se za PZE?

Nucci bi bio dobar izbor čak da se zna uživo da peva umesto što se dere

Pa da, jer ako sagledamo diskografije naših izvođača stvarno ne možeš za skoro nista da kažeš: „E ovo bi moglo da nam donese dobar rezultat na evroviziji".

Osim Džanuma

A meni Džanum recimo ista fora ko Kruna od Nensi Bo.

Pa meni nije baš, ima taj catchy momenat zbog kog i jeste toliko viralna (Jeste da je tragedija koja se desila delom odgovorna za to, ali ne bi bilo koja pesma u pozadini da je bila na tom mestu uspela, ipak je i do pesme), tj. "moje more", spot kad bi se još preslikao u nastup bilo bi odlično. Šteta, protraćena prilika. Teya neka sprema nešto za sledeću godinu, makar kao kompozitor nek se prijavi, ali ne sa Filaretom ovaj put.

Meni sad pada na pamet Naiva što ima ekstra glaščinu samo da nađe adekvatnu pesmu koja može da izgrmi.

Već sam pisao da ne znam da li bi Džanum imala isti efekat na ESC da nije bilo ovog viralnog momenta ili bi bila kao Rosa Linn, tako da ni tu pjesmu ne vidim kao neku za koju mislim da bi prošla odlično.

Recimo Eminina Da mogu mislim da bi odlično prošla 2013, baš mi je bila po evrovizijskoj mjeri ta. Lenina Cafe je isto imala potencijala...

U svakom slučaju, prilikom izbora, naravno, pjesma i izvedba su iznad samog imena izvođača. Pa ko bude najbolji, srećno u Malmeu

• Like
Reactions: FFM
Joj ja bih volio da Srbija slijedeće godine pošalje nekog baš popularnog sa mainstream scene. Favorit mi je Milica Pavlović, ali evo može i Breskvica ili tako neko ko je već established.

Ovako se razmišljam sa čime bi Srbija fakat mogla da pobijedi ako uzmemo u obzir da će ostati ovaj sistem sa 50% žirijem 🤔

Ne mislim da opet može na istu foru kao sa Marijom, ili nešto brzo i vrckavo ili neka balada kao Džanum, žiri ne bi sigurno avantgardu podržao

E pa to, da se Srbija takmiči i sa Molitvom mislim čak da bi oko 150 bodova maksimalno od žirija dobili

Ali opet mislim da će doći i taj momenat kada će se čuti ime Srbije više puta tokom glasova žirija. Mislim da bi Nađa ove godine lijepo prošla kod žirija.

Ne mislim da bi Nađa super prošla kod žirija samo zato što je naš žiri nju izglasao. Pritom pesma je toliko neoriginalna.

Back