mahinalno
Ekspert
Ispratio bih ih do hotela
Ispratio bih ih do hotela
Pa meni sestra kaze kako Luke vlada scenom bolje od Angeline a anoniman lolHurricane i da su bile potpuno anonimne, sa onakvim krš kostimima, diskutabilnom koreografijom i grafikom... IMAJU BRE ENERGIJU
God bless the pandemicNikada nećemo saznati![]()
Ma Zejna ce pre da ispadne kao Angelina nego sto ce da pobedi.Iz tog drugog polufinala jedino ko mi djeluje ko potencijalan ukupni pobjednik je Zejna. Ne vidim scenarij u kojem bi pobijedila ona raspala Hurikejn postava, Dzipsi s pjesmom koja nije ni za finale PZE-a i ostatak društva.
Ipak mislim da smo pobjednika čuli sinoć![]()
IstinaPa meni sestra kaze kako Luke vlada scenom bolje od Angeline a anoniman lol
Vise s tobom i tvojim Chegijem ahahahhaha idi zeni gaMislim da je Chegi osvojio najvise glasova publike veceras, ako uzmemo u obzir sve faktore.
Kako to mislis nema glavnog favorita,zar nije OT BEND dobio maksimalnih 24 poena te godine u polufinalu sa 24 hiljade od publike i 12 glatko od zirija, i onda u finalu skoro 30 hiljada glasova mislim a od zirija recimo 4,jer se ziri promenio i dosao joksimovic i bilja krstic kumovi i rodjaci marka KONJA,dakle publika je bila jasna i izričita kao u Rumuniji 2019.godine,ali žiri em pristrasan u finalu em potkupljen,kao rekli su nam time bukvalno: Mi smo Srbija zemlja seljaka na brdovitom Balkanu,mi ne slusamo i ne volimo rok,odbijtee publikoo! Aaa te godine bismo osvojili top10 ili top5 bez ikakvih problema,jer je OT bend bio popularan jako nakon opercije trijumf u zemljama regije i zapadnim zemljama gde ima nasih ljudi,to bi uletelo u top10 kao Regina glatko..ne bi pobedilo zbog Ribaka i azera,ali lep plasman bi bio,medjutim morao je Konj pobediti zbog kumstva sa Zeljkom..Joooj, istog se plašim, slatka moja. Gde glavnog favorita nema, podrumari kolo vode...
Pa Anhel stalno prica o njoj hahahEvo ko priča o Maji.
Ne brini se nista Zejna stizeZa Savu sam jedino mislio da je sigurni finalista jer taj gej estetika i zarazna pesma plus njegova sigirnost bi sigirno bili TOP 10 na televotingu u pf.
Sto se Filipa tiče najozbiljniji paket ali on sam mi ne kida na sceni nekako. Vise ga pesma i nastup jedu nego on njih.
Luke mi je kao Andrija Jo. Nadja kmekavo. Te pesme mozda prodju jedva mozda ne.
Ostali finalisti za finale ESC nisu.
Meni je Luka super na sceni. Kao i Stidni, ima taj neki svoj fazon.Pa meni sestra kaze kako Luke vlada scenom bolje od Angeline a anoniman lol
Da, sigurno je potpredsednik skupštine menadžer na PzE, dajte više prestanite da obraćate pažnju na njega i njegovu kamarilu kretena.Mozda je Mirković i u pravu bio za Borisa lol
Navodno mu je menadzer ili tako nesto Borko Stefanović, Oliverin decko.
Nisam ispratio. Strašno.Pa Anhel stalno prica o njoj hahah
Svaki hajp je ove godine izgleda bio lažanJedva cekam sutra flop laznog hajpa oko Zejne lol