Par ljudi je spomenulo i ja moram da se složim - Savo je dobar deo pesme bio van intonacije, i to je tako.
Možemo mi da kažemo da on ima kul boju glasa i da ume da pusti glas i da to bude u skladu sa scenskom energijom (koja mu je odlična!) i sve je to super, ali Savo i Adem bukvalno takmičenje ko je sinoć kraće vreme proveo u intonaciji lol.
I to je kod Adema više zvučalo vrljavo i konstantno neprecizno pa sve nešto frlja oće neće ubada ne ubada, a Savo je čitave fraze i kompletne delove pesme bio u katastrofalnom falšu. Za to žiri uvek može da se uhvati da kaže da ga je zato urnisao od nula, a sigurno mu nije pomogla ni reputacija Zadruge na RTS-u (ali ne podržavam kulturni elitizam koji RTS uglavnom fura), tako da je on baš bio žrtveno jagnje sinoć i nije mu se dalo.
On i Sajsi nek sad udare na priču da je pesma ispala jer je u tekstu kritika establišmenta
Anđa je isto bila posvađana s intonacijom ali ne toliko kritično kao Savo. Svakako i meni kao i svima najveći šok što je ispala.
Luka jeste bio preterano u polušapatu (meni to bilo jedno jedino razočarenje kod njega zapravo) i tanji vokalno, ali ni u jednom momentu se nije raspao s pevanjem, a bogami ni s nastupanjem. Ja mislio to će biti više awkward i smotano, kad ono on kao neki rutinski performer lik, svaka čast s obzirom da je kao neiskusan u ozbiljnijim i režiranim nastupima.
On mi je favorit bio i ostao, lično se bolje povezujem sa skoro svim aspektima i pesme i nastupa kod njega, ali Baloš close second, radovao bih se i njegovoj pobedi. Svakako mole se obojica da pod hitno budu samo malo ubedljiviji vokalno u finalu, daleko od toga da su sinoć loše pevali, ali malo samo konkretnije i ubedljivije.