Izrazavam svoje misljenje, u cemu je problem? Ne deluje mi na strejtera uopste, a on neka bude sta hoce i neka tvrdi sta hoce.Malo su neukusni ovi komentari, ne budi Gotivan 2.0
Izrazavam svoje misljenje, u cemu je problem? Ne deluje mi na strejtera uopste, a on neka bude sta hoce i neka tvrdi sta hoce.Malo su neukusni ovi komentari, ne budi Gotivan 2.0
Luka bolja pesma, Sara bolji nastup. Baš bi bila mrtva trka.Luke clears any time any days
Dobro, jedna stvar je izražavati svoje mišljenje, a druga je tvrditi da je neko nešto što tvrdi da nije i dovoditi u pitanje.Izrazavam svoje misljenje, u cemu je problem? Ne deluje mi na strejtera uopste, a on neka bude sta hoce i neka tvrdi sta hoce.
Ako govoris o Mikiju on nije hetero, sto je jos gore sto ima vakve stavoveAli potreba heteroseksualaca da kroji naucne teze u milisekundama o seksualnosti bilo kog muskarca iz koga izbija makar tracak prefinjenog ponasanja, manerizama itd.
Ja mislim da bi Olja bila presrećna da ode Zejna, ali da nema šanse da dozvoli da Burovac bude u timu.Iskreno se nadam da su Zayna i Burovac najviše platili teta Olji
Ma zabole me dal jeste ili nije i ovo je trebalo da bude sprdnja, ali skacete odmah kao azdaje.Dobro, jedna stvar je izražavati svoje mišljenje, a druga je tvrditi da je neko nešto što tvrdi da nije i dovoditi u pitanje.
Svi se mi sprdamo na gej fore, ali ako neko izađe i kaže da je strejt treba to da poštujemo.
Na ovom forumu su strejt ljudi diskriminisani...
Pa eliminisi 11 i 12Srećan Prajd svima koji slave
View attachment 4660