Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Izrazavam svoje misljenje, u cemu je problem? Ne deluje mi na strejtera uopste, a on neka bude sta hoce i neka tvrdi sta hoce.
Dobro, jedna stvar je izražavati svoje mišljenje, a druga je tvrditi da je neko nešto što tvrdi da nije i dovoditi u pitanje.

Svi se mi sprdamo na gej fore, ali ako neko izađe i kaže da je strejt treba to da poštujemo.

E sad ko pobedjuje?
Po meni nikad neizvesnije ali 3 kandidata samo 3 vidim kao pobednika ali ne znam opet ko od njih. 😁
10, 12 ili 16.

Iskreno se nadam da su Zayna i Burovac najviše platili teta Olji

• Like
Reactions: Mrm
Žiri je pomogao Frajle umesto Egreta, žiri je vrv bio Keba i Bilja Krstić..

Prosle godine Ivona bila na zurci sa Borisom posle finala, sad obrnuto. Sad ce da piju ona kao non-finalist a on kao finalista. 😁

Ali potreba heteroseksualaca da kroji naucne teze u milisekundama o seksualnosti bilo kog muskarca iz koga izbija makar tracak prefinjenog ponasanja, manerizama itd.
Ako govoris o Mikiju on nije hetero, sto je jos gore sto ima vakve stavove

Ne mogu a da se ne zapitam: je l rekao neko ovim Ogae clanovima pre kolor televizije kad su se ispouclanjavali da su ESC fanovi vecinski LGBTQIA+ spektra i da nije pametno otvoreno i glasno se ponasati problematicno i nabusito misleci da ce napraviti neku poentu?

Iskreno se nadam da su Zayna i Burovac najviše platili teta Olji
Ja mislim da bi Olja bila presrećna da ode Zejna, ali da nema šanse da dozvoli da Burovac bude u timu.

Zejna i Zorja su joj u pipelineu za naredne godine.

Dobro, jedna stvar je izražavati svoje mišljenje, a druga je tvrditi da je neko nešto što tvrdi da nije i dovoditi u pitanje.

Svi se mi sprdamo na gej fore, ali ako neko izađe i kaže da je strejt treba to da poštujemo.
Ma zabole me dal jeste ili nije i ovo je trebalo da bude sprdnja, ali skacete odmah kao azdaje.

Koliko je veceras bio bolji show nego sinoc iako smo sinoc culi bolje pesme. Odlican opening i interval act, super atmosfera u green room-u!!!

Na ovom forumu su strejt ljudi diskriminisani...
ajde-sad-malo-pla%C4%8Di-pogledaj-u-kameru.gif

Back