Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Ovo polufinale je bilo mnogo bolje od jučerašnjeg. I finalisti uglavnom svi očekivani, jedino mi je Filaret misterija, ko je to pustio u finale. :sick:
Previše je gejovizije ove godine.
Tebe su zvali na pogrešnu žurku onda.

Kao sto afroamerikanci ili ljudi tog kulturnog kruga koji imaju izrazeni rad melaninskog pigmenta smeju jedni druge i samo oni smeju da se medjusobno 'prozivaju' N-rec na isti nacin ja kao osoba sa LGBTQIA+ smetra smem drugu osobu sa istog da zovem Pe*erom i ostalim pogrdnostima dok god je diskusija u takvom tonu jer nas dvoje kao i te afroamericke osobe u tom kontekstu deli ista sudbina, kontekst, socio-ekonomski momenat i tako dalje da ne rasplinjem sad.
Apsolutno se slažem, ovde je poenta ako bi dva crnca jedan drugog inače nazivala bro ili po imenu, a n- samo kada hoće da uvrede ili spuste, to bi onda isto bilo negativno po tu zajednicu. Poenta je reclaimovati reč, a ne koristiti je u istom kontekstu kao i opresori.

Navijao sam za Filarija od pocetka da udje u finale i prezadovoljan sam sto je to uspeo da uradi! Svaka cast!

Čekajte molim vas, se Zejna vraća u igru za pobedu jer nastupa 16.?
Lobotomija, moj D. Zaboravili su da ovim diriguje Zholja - ne Bjorkman.

E - inace, danas sam bio kod jedne medicinarke na konsultaciji, Moldavska lutkica 🥰

Treba mi neki tl:dr rumunski da naucim jer mimo Multumesc i nekih misheard stihova iz Dragostea din tei ne znam ich! A uvek se obradujem ovde u tudjini njima vise nego nasima.

Ovo polufinale je bilo mnogo bolje od jučerašnjeg. I finalisti uglavnom svi očekivani, jedino mi je Filaret misterija, ko je to pustio u finale. :sick:
Previše je gejovizije ove godine.
Po meme-ovima puno bolje, da

Koliko puta je izlazila i vraćala se u tu igru tko zna više.
Pitam se kako nam svima ne pozli od ovog pritiska što osećamo međusobno i širimo tenziju, smenjujemo se iz pasivne agresije u otvorenu agresiju, pa se onda odjednom muvamo jer skoči testosteron. Mi smo ljudi sa dijagnozom i nas treba slati kao članove delegacije.

Zejni bi dao 7/10 za nastup ali mislim da jos uvek moze biti super kandidat za pobedu i da se to moze lepo doraditi i dospremiti za Liverpul.

Lobotomija, moj D. Zaboravili su da ovim diriguje Zholja - ne Bjorkman.

E - inace, danas sam bio kod jedne medicinarke na konsultaciji, Moldavska lutkica 🥰

Treba mi neki tl:dr rumunski da naucim jer mimo Multumesc i nekih misheard stihova iz Dragostea din tei ne znam ich! A uvek se obradujem ovde u tudjini njima vise nego nasima.
Ja nemam rumunsko državljanstvo jer ne znam baš da sastavim lepu rečenicu. Mogu da pročitam eventualno.

queer vibes electro sounds - jedan do drugog - Filarri >>>>>>>> Luke Black.. 😌

Vodiće se bitka između Luke i Zejne! Eventualno tu još Filip može da uskoči... Nikoga više ne vidim na pobedničkom postolju!
Što se tiče nekih prednosti....
Luka je deo LGBT zajednice i oni (prihvatili vi ili ne jesu uticajni) će ga gurati, ali nije jedini predstavnik iste pa strahujem od podele glasova....
Zejna takođe (možda) ima pesmu i nastup koji su bliži ukusu prosečne srpske publike nego Luka... a što se tiče redosleda nastupa, tu je Zejna u debeloj prednosti jer nastupa zadnja, plus Luka će se pojesti sa momcima i pesmama koje nastupaju posle njega...!

Back