Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

Tešim se da Lefkada nije čula spopstvenu pesmu. 😂
Isto tako se tešim da je mislila na pesmu tako neke Milice Burazer od koje se ne očeuje ništa, a da pesme Zone, Zejne, Lores nije čula.
Nisam čula finalnu verziju, to čekam...al svako i demo je 👌
Neko mi reče da Zejna ima dobru pesmu :) nisam je čula
Nisam čula nove mlade zvezde...

• Like
Reactions: FFM
Montesong je krš, dajte saberite se. Ima par korektnih pesama koje bi u nekoj standardnoj godini (interesovanje plus učešće 40ak zemalja) možda bile konkurentne za 9-13og mesta u polufinalu (ispravio sam) maks .

Ovako kako je krenulo (sa bojkotom) sve je moguće, pa i da bude ESC 2027 Ćacieland, Belgrade!!!

Mada najviše najviše pažnje Balkana treba da privuče Dora koja ima Zevin, ToMu, Lelek....

Momenat, načuo sam nešto, a svoju pesmu (pa makar bila finalna verzija) ne, ali opet ću iskomentarisati, je jedan od najboljih ove sezone 😆

Last edited:
kakav je tip pesme u odnosu na Aladina?
Gotovo svi koji su čuli rekli su da je bolja od Aladina...brža i modernija...mi koreografiju već krećemo od 19.12. da pripremamo...svesni smo da moramo biti mnogo bolji od pze25...imamo i veći tim..koreografa i reditelja sa ESC iskustvom...iskreno, mnogi su se javili nakon objave spiska da pomognu, ali mi smo već oformili tim odavno..

A za ovaj momenat sezone, drago mi je da ga već imam, a tek je počelo. Ja svoju pesmu sušam svaki dan, čak iako je demo jer me mnogo vozi...a samo treba pročitati izmedju redova da je i kao takva bolja od 4-5 onih koje čuh, a na spisku su. Pa iskreno i od Cg pesama. :)

Back