Neznanac
Iskusan član
zbog pesama ili?Iskreno, čuh nešto...kao fan reći ću: CG za sada debelo ispred nas....ZA SAD
zbog pesama ili?Iskreno, čuh nešto...kao fan reći ću: CG za sada debelo ispred nas....ZA SAD
Nisam čula finalnu verziju, to čekam...al svako i demo jeTešim se da Lefkada nije čula spopstvenu pesmu.
Isto tako se tešim da je mislila na pesmu tako neke Milice Burazer od koje se ne očeuje ništa, a da pesme Zone, Zejne, Lores nije čula.
kakav je tip pesme u odnosu na Aladina?Nisam čula finalnu verziju, to čekam...al svako i demo je![]()
Više no što je PZE ikada imao lolIma par korektnih pesama koje bi u nekoj standardnoj godini (interesovanje plus učešće 40ak zemalja) možda bile konkurentne za 9-13og mesta maks.
Gotovo svi koji su čuli rekli su da je bolja od Aladina...brža i modernija...mi koreografiju već krećemo od 19.12. da pripremamo...svesni smo da moramo biti mnogo bolji od pze25...imamo i veći tim..koreografa i reditelja sa ESC iskustvom...iskreno, mnogi su se javili nakon objave spiska da pomognu, ali mi smo već oformili tim odavno..kakav je tip pesme u odnosu na Aladina?
Aham.... to nužno ne mora da znači da su tih 4- 5 pesama loše, već samo da je vaša pesma bolja od njih (po nekom vašem mišljenju i u šta verujem)....Gotovo svi koji su čuli rekli su da je bolja od Aladina...brža i modernija...mi koreografiju već krećemo od 19.12. da pripremamo...svesni smo da moramo biti mnogo bolji od pze25...imamo i veći tim..koreografa i reditelja sa ESC iskustvom...iskreno, mnogi su se javili nakon objave spiska da pomognu, ali mi smo već oformili tim odavno..
A za ovaj momenat sezone, drago mi je da ga već imam, a tek je počelo. Ja svoju pesmu sušam svaki dan, čak iako je demo jer me mnogo vozi...a samo treba pročitati izmedju redova da je i kao takva bolja od 4-5 onih koje čuh, a na spisku su. Pa iskreno i od Cg pesama.![]()