Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

Tešim se da Lefkada nije čula spopstvenu pesmu. 😂
Isto tako se tešim da je mislila na pesmu tako neke Milice Burazer od koje se ne očeuje ništa, a da pesme Zone, Zejne, Lores nije čula.
Nisam čula finalnu verziju, to čekam...al svako i demo je 👌
Neko mi reče da Zejna ima dobru pesmu :) nisam je čula
Nisam čula nove mlade zvezde...

Montesong je krš, dajte saberite se. Ima par korektnih pesama koje bi u nekoj standardnoj godini (interesovanje plus učešće 40ak zemalja) možda bile konkurentne za 9-13og mesta u polufinalu (ispravio sam) maks .

Ovako kako je krenulo (sa bojkotom) sve je moguće, pa i da bude ESC 2027 Ćacieland, Belgrade!!!

Mada najviše najviše pažnje Balkana treba da privuče Dora koja ima Zevin, ToMu, Lelek....

Momenat, načuo sam nešto, a svoju pesmu (pa makar bila finalna verzija) ne, ali opet ću iskomentarisati, je jedan od najboljih ove sezone 😆

Last edited:
kakav je tip pesme u odnosu na Aladina?
Gotovo svi koji su čuli rekli su da je bolja od Aladina...brža i modernija...mi koreografiju već krećemo od 19.12. da pripremamo...svesni smo da moramo biti mnogo bolji od pze25...imamo i veći tim..koreografa i reditelja sa ESC iskustvom...iskreno, mnogi su se javili nakon objave spiska da pomognu, ali mi smo već oformili tim odavno..

A za ovaj momenat sezone, drago mi je da ga već imam, a tek je počelo. Ja svoju pesmu sušam svaki dan, čak iako je demo jer me mnogo vozi...a samo treba pročitati izmedju redova da je i kao takva bolja od 4-5 onih koje čuh, a na spisku su. Pa iskreno i od Cg pesama. :)

Gotovo svi koji su čuli rekli su da je bolja od Aladina...brža i modernija...mi koreografiju već krećemo od 19.12. da pripremamo...svesni smo da moramo biti mnogo bolji od pze25...imamo i veći tim..koreografa i reditelja sa ESC iskustvom...iskreno, mnogi su se javili nakon objave spiska da pomognu, ali mi smo već oformili tim odavno..

A za ovaj momenat sezone, drago mi je da ga već imam, a tek je počelo. Ja svoju pesmu sušam svaki dan, čak iako je demo jer me mnogo vozi...a samo treba pročitati izmedju redova da je i kao takva bolja od 4-5 onih koje čuh, a na spisku su. Pa iskreno i od Cg pesama. :)
Aham.... to nužno ne mora da znači da su tih 4- 5 pesama loše, već samo da je vaša pesma bolja od njih (po nekom vašem mišljenju i u šta verujem)....

Osvrnuću se na Aladina.... Meni je ono bilo dobro. Ja bih možda samo malo pojačao nastup, jer mi je nekako (i pored koreografije) do trenutka ,,izlaska meseca" i Sirene isti delovao praznjikavo. Tako da očekujem da za Bum Bum to bude još jači nastup, što verujem da će biti. Svakako, paziti da ne bude previše svega. Druga stvar su mi pojedinačne deonice za pevanje u pesmi, gde su Lola i Nina poprilično tiho otpevali svoje delove ili je to možda do zvuka (pa je delovalo tiho). I to bi bilo to od zamerki, sve ostalo je bilo na nivou. Čak i ako bi nastup u februaru bio na 80- 90 % nastupa za Aladina (a verujem da će biti barem 150 %), svakako ste tu u vrhu trke za pobedu.

Nisam čula finalnu verziju, to čekam...al svako i demo je 👌
Neko mi reče da Zejna ima dobru pesmu :) nisam je čula
Nisam čula nove mlade zvezde...
Pa kako onda Montesong za sada bolji kad skoro nista nisi cula ? 😅😅🥳🥳 (redovi , dobro , skapirano haha)

Mnogo važnije od toga da je pesma brza i moderna jeste da bude pevljiva. Aladin je to bio. Džaba brza pesma i nabacan tekst kao na primer u strofama Rhytam boy. Nastup ne sumnjam da će biti odličan, ali fokus na pevanje. Ne može glavna pevačica da vam izvlači sve ako već imate svoje delove u pesmi. A nije ni nužno da svi pevate ukoliko se neko ne snalazi u tome i ne može da iznese, dovoljno je samo da igra.

Back